Busu4x4 Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Azi m-a luat Stane sa-mi testez cat de cat masina pe langa Frumusani. Asa ca am plecat de dimineatza si fara ganduri razboinice am incalcat "mosia" lui Yonutz si locul de joaca al Parangusului (sau prin zona). Dupa ce am balaurit pe niste drumuri de tara (si am salvat un Mertz din noroaie ) am ajuns la rinele bisericii Pecineaga (parca ii zice). Langa biserica este un mare loc de "joaca" cu cateva pante si o mlastina de toata frumusetea. Apoi ne-am indreptat catre lacul Tataru sii am iesit prin padurea Comana la sosea. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Poze Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Imi pare rau ca nu am putut sa ajung cu voi, dar am reusit sa ajung si eu in zona Frumusani in jurul orei 17:00. Tot pe linga biserica parasita am trecut, dar nu avem timp de peisaje, aveam treaba. Din pacate vintul nu a tinut cu noi, dar am gasit un loc de zbor frumusel pe linga Frumusani :) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani @ Lichter : a incercat Stane sa te sune aseara sa te invite dar nu a dat de tine :sr Sa continuam cu pozele Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Altele Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Frumos :h5 Mertul ce cauta pe acolo? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Ca damageuri : dupa santul ala mi-am pierdut un flaps si am indoit nr de pe spate, dar s-au rezolvat :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Frumos :h5 Mertul ce cauta pe acolo? Fusesera oamenii sa vada un teren pe care vroiau sa-l cumpere. Nu mi-a dat prin cap sa-i zic ca daca cumpara terenul tre sa-si ia si un 4x4 ca sa ajunga la el :grin: Si asa i-a picat fata lu ala cand a auzit ca masina care l-a tras avea doar vre-o 900 kg :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Ruinele bisericii Pitzigaia (un catun de cca zece case in lunca Dambovitei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Ruinele bisericii Pitzigaia (un catun de cca zece case in lunca Dambovitei) Cu numele bisericii eram aproape sigur ca am gresit dar macar numele padurii l-am nimerit? :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Ati intrat in padurea Comana? Stiu ca e declarata rezervatie si ma intereseaza daca ati vazut indicatoare care interzic accesul auto acolo. Am nimerit o data in ea venind dinspre Calugareni si vreau sa zic ca e absolut senzationala padurea aia. N-ai zice ca exista asa ceva aproape de Bucuresti. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani frumoasa plimbarea :) suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani Ati intrat in padurea Comana? Stiu ca e declarata rezervatie... E o padure la NE de Frumusani care e trecuta sub numele asta pe o harta.Nu cea de la Comana-Giurgiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate