Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire softeanu pe langa Frumusani

Busu4x4

Postări Recomandate

Azi m-a luat Stane sa-mi testez cat de cat masina pe langa Frumusani.

Asa ca am plecat de dimineatza si fara ganduri razboinice am incalcat "mosia" lui Yonutz si locul de joaca al Parangusului (sau prin zona).

Dupa ce am balaurit pe niste drumuri de tara (si am salvat un Mertz din noroaie ) am ajuns la rinele bisericii Pecineaga (parca ii zice).

Langa biserica este un mare loc de "joaca" cu cateva pante si o mlastina de toata frumusetea.

Apoi ne-am indreptat catre lacul Tataru sii am iesit prin padurea Comana la sosea.

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire softeanu pe langa Frumusani

Imi pare rau ca nu am putut sa ajung cu voi, dar am reusit sa ajung si eu in zona Frumusani in jurul orei 17:00. Tot pe linga biserica parasita am trecut, dar nu avem timp de peisaje, aveam treaba. Din pacate vintul nu a tinut cu noi, dar am gasit un loc de zbor frumusel pe linga Frumusani :)

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

Frumos :h5

Mertul ce cauta pe acolo?

Fusesera oamenii sa vada un teren pe care vroiau sa-l cumpere. Nu mi-a dat prin cap sa-i zic ca daca cumpara terenul tre sa-si ia si un 4x4 ca sa ajunga la el :grin:

Si asa i-a picat fata lu ala cand a auzit ca masina care l-a tras avea doar vre-o 900 kg :ha:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Ati intrat in padurea Comana? Stiu ca e declarata rezervatie si ma intereseaza daca ati vazut indicatoare care interzic accesul auto acolo. Am nimerit o data in ea venind dinspre Calugareni si vreau sa zic ca e absolut senzationala padurea aia. N-ai zice ca exista asa ceva aproape de Bucuresti.

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare