Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ford bronco ll 2,9 v6

gonzo

Postări Recomandate

Am reusit sa o "reconditionez" nu ar fi avut nevoie dar a trebuit vopsita, pentru ca lacul asta de la americani cam sare. I-am pus un body lift de 3" niste flanse la roti de 1,25 ", niste cauciucuri de 31x10,5x15, niste stopuri de ....tuning :), faruri noi si cam atat pentru moment.

Mai am si niste mici probleme dupa inaltare, barile au ramas pe sasiu si trebuie sa gasesc o solutie sa le mut sus, iar dupa ce am inaltat masina era sa ard motorul din cauza faptului ca motorul a ramas pe sasiu. iar in momentul in care am inaltat caroseria, ventilatorul sa blocat in difuzorul lui avand in vedere ca acesta din urma era prins de caroserie. Nimeni nu a stiut, nimeni nu a verificat si cred ca am bulit si termocuplul sau cum se numeste dracia aia pe care sunt puse paletele. Se invarte la viteza mica si nu vrea sa mai raceasca cum trebuie. Aviz celor care vor sa faca acelasi lucru pe la masinile lor.

O sa va prezint si niste poze :

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ford bronco ll 2,9 v6

Frumoasa foc :h5 Abia asteptam sa o vedem live!

Mai avem un coleg cu BRONCO in Constanta...unul gri :h5

Salut, cine mai are un Bronco pe aici ?!! Mai este unul stiam la un tip Sergiu, dar e negru si nu mai merge cu el.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

... Mai am si niste mici probleme dupa inaltare, barile au ramas pe sasiu si trebuie sa gasesc o solutie sa le mut sus, iar dupa ce am inaltat masina era sa ard motorul din cauza faptului ca motorul a ramas pe sasiu. iar in momentul in care am inaltat caroseria, ventilatorul sa blocat in difuzorul lui avand in vedere ca acesta din urma era prins de caroserie. Nimeni nu a stiut, nimeni nu a verificat si cred ca am bulit si termocuplul sau cum se numeste dracia aia pe care sunt puse paletele. Se invarte la viteza mica si nu vrea sa mai raceasca cum trebuie. Aviz celor care vor sa faca acelasi lucru pe la masinile lor...

Asta scriam cu ceva timp in urma, intr-o alta arie a acestui forum (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46061):

... Bodylift-ul este compromisul intre rezultatul final - diferit totusi de cel cu kit de suspensie si pret! Un bodylift va ridica caroseria destul de mult - la valoarea la care ai tu nevoie; dar va ridica DOAR caroseria! Raman "pe pozitii" barele de protectie fata/spate; scarile - unde este cazul; comenzile fixate pe sasiu - manetele cutiei de viteze si a/ale cutiei de transfer; motorul - poate cere repozitionari ale diverselor repere montate pe caroserie, sau modificarea aripilor interioare; radiatorul - poate cere repozitionarea punctelor de fixare de pe caroserie/sasiu, sau adaptatrea altor racorduri pentru lichidul de racire; "traforarea" aripilor interioare, pentru a permite noilor anvelope sa lucreze; etc...

Dar, se pare ca o scriam dupa ce tu te-ai dat cu capul de prag!!! :grin:

Editat de MagnuM

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am si eu una in lucru din 88 si nu gasesc aripi de fata si un mlr pe dreapta.

super misto a iesit.

numai in state pot sa vorbesc , problema este ca nu stiu in ce masura ajungea o aripa aici neatinsa

asa arata acum mai nou, cu exceptia la bara fatza care este ridicata in photoshop :wink:niste proiectoare si niste lumini pe plafon spate si fatza ca sa o fac mai americana, din pacate nu am gasit pt plafon fatza din alea originale.

Mai vreau pt ea niste litere cromate 4x4 in genul cum erau pe cherokee mai vechi, daca are cineva ideie de unde pot lua.

Editat de gonzo
Link spre comentariu

Suna la nr 0731571326 Gigi are unul la dezmembrat are ce-ti trebe

super!! l-am sunat si are mai mult decat imi trebuie mie :)

multumesc mult !

numai in state pot sa vorbesc , problema este ca nu stiu in ce masura ajungea o aripa aici neatinsa

asa arata acum mai nou, cu exceptia la bara fatza care este ridicata in photoshop :wink:niste proiectoare si niste lumini pe plafon spate si fatza ca sa o fac mai americana, din pacate nu am gasit pt plafon fatza din alea originale.

Mai vreau pt ea niste litere cromate 4x4 in genul cum erau pe cherokee mai vechi, daca are cineva ideie de unde pot lua.

iti gasesc eu in targ aici in bucureti sau sa iti caut la dezmembrari cand ma mai duc sa iau diverse pt mine. doar sa-mi trimiti niste poze cam cum vrei sa arate.

Editat de Astral
Link spre comentariu

iti gasesc eu in targ aici in bucureti sau sa iti caut la dezmembrari cand ma mai duc sa iau diverse pt mine. doar sa-mi trimiti niste poze cam cum vrei sa arate.

merci, o sa caut pe aici ca am un topic cu poza, era chiar cineva care a cumparat masina respectiva si a taita-o. L-am rugat sa imi dea emblemele dar nu a binevoit sa raspunda. Sper sa gasesc topicul ca de cand au schimbat pe aici am piedut unele topicuri.

am gasit http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46746

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

frumoasa!o s-o bagi in padure?

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Super frumos din partea lor.

oricum nici masina nu este mai prejos.

sa iti aduca numai bucurii, si ... la mai multe :wink:

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

Super frumos din partea lor.

oricum nici masina nu este mai prejos.

sa iti aduca numai bucurii, si ... la mai multe :wink:

merci.....mai multe ce ?! :grin:

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Foarte misto masina!! Am si eu o curiozitate: cam cat consuma in oras si inafara?

Bafta!

:wink:Aro 244 1992 motor/cutie vauxhall frontera 2.3 :grin:

IMS 1974 motor ford transit 2.5 aspirat/cutie ARO 4+1

Link spre comentariu

Vezi in filmuletul de la postul #20.... la min 3.50......

M-am uitat la filmulet si am vazut consumul de spus de domnu ala dar.....mi-e greu sa cred ca consuma 9-10 in oras:sh2

:wink:Aro 244 1992 motor/cutie vauxhall frontera 2.3 :grin:

IMS 1974 motor ford transit 2.5 aspirat/cutie ARO 4+1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare