Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ford bronco ll 2,9 v6

gonzo

Postări Recomandate

Re: ford bronco ll 2,9 v6

Iar mai tarziu spune de o medie in afara de 10%. (min 5.44)

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

salutare,acum sunt si eu in negociere pt achizitia unui bronco,imi recomanzi sa achizitionez?eu am un frontera dar nu ii stralucit in teren dar am inteles ca bronco e destul de destept la capitolul asta?mersi

Este mai bun decat Frontera,ce am vazut pe net, il poti "tuna" bine ( din State ) dar sincer eu nu fac offroad cu el,

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
Vizitator Cosmin Adrian

Frumoasa masina.

Am nevoie de o pereche de jante cu ET- sau 0 de genul.

De unde le-ai luat (Inclusiv bullbar)?

PS: Topicul este vechi, dar pentru mine prezinta interes.

Editat de Cosmin Adrian
Link spre comentariu

Frumoasa masina.

Am nevoie de o pereche de jante cu ET- sau 0 de genul.

De unde le-ai luat (Inclusiv bullbar)?

PS: Topicul este vechi, dar pentru mine prezinta interes.

bull barul este de ML, iar jantele le aveam de la un cherokee, dar are si distantiere, era o reclama aici pe partea stanga , o firma care avea ceva pentru ale noastre in jur la 80 de euro janta, cromate si negre.

Link spre comentariu

Vizitator Cosmin Adrian

Parca House 4x4 era firma. Mi-a spus ca trebuie bullbar dedicat pt Ford, ca ei n-aduc, etc. Nu prea am crezut si ma gandesc serios sa incerc unul de Mitsubishi sau Toyota.

Zi-mi daca ai avut probleme de compatibilitate si eventual dificultati la montaj (pt bull).

Apoi jantele de Jeep se potrivesc la prezoane; 5x114.3, dar au gaura din mijloc un pic mai mare; 70.3 fata de 71.5 si nu stiu exact daca este indicat la viteze mai mari.

Ar fi minunat daca as putea pune unele de Jeep.

Editat de Cosmin Adrian
Link spre comentariu

Parca House 4x4 era firma. Mi-a spus ca trebuie bullbar dedicat pt Ford, ca ei n-aduc, etc. Nu prea am crezut si ma gandesc serios sa incerc unul de Mitsubishi sau Toyota.

Zi-mi daca ai avut probleme de compatibilitate si eventual dificultati la montaj (pt bull).

Apoi jantele de Jeep se potrivesc la prezoane; 5x114.3, dar au gaura din mijloc un pic mai mare; 70.3 fata de 71.5 si nu stiu exact daca este indicat la viteze mai mari.

Ar fi minunat daca as putea pune unele de Jeep.

Salut,

Jantele au mers de jeep, au tot 5x114,3, dar pe fata i-am marit gaura din centru, nu stiu ce viteza ai de gand sa prinzi tu cu o astfel de masina :). Bullbarul nu are decat doua prinderi, se gaureste bara si intra cate un ax pe fiecare gaura , ma refer la cel de Mercedes pe care il am eu.

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Suna la nr 0731571326 Gigi are unul la dezmembrat are ce-ti trebe

Salut,e cam vechi anuntul tau dar as vrea sa stiu daca mai exista sau poate stie cineva altundeva pt. Ford Bronco 2 xlt din '88 piese,dezmembrare,etc. multumesc!

Link spre comentariu

Salut,e cam vechi anuntul tau dar as vrea sa stiu daca mai exista sau poate stie cineva altundeva pt. Ford Bronco 2 xlt din '88 piese,dezmembrare,etc. multumesc!

ti-l dau pe al meu.....sta degeaba....maxim 500 km pe an face

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare