Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 azi am facut o iesire neprevazuta....impreuna cu Sorin de la Cluj.....Radu MPS....Kiki....Alina+Andrei.....Ucenica .....copilotu....si nevasta-mea..... :grin: o fost o iesire usoara.....placuta.....dar....scurta..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... ultimele.... :grin: de la mine.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... :bravo va fie de bine! Am incercat si noi azi o iesire de trei masini (Geza&Andrei, Misu de la Cugir si eu) si un ATV (Pasteanu). Din nefericire ultimul a suferit o avarie majora si a trebuit sa-l incarcam in Nissan. Ne-am retras din Crinti direct la un gratar! Bine si asa! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... bine ca a iesit gratarul :grin: ce-a patit Dan? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... faina... sa va fie de bine !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Ce frumos ca aveti muntele aproape :h5 Abia astept sa dispara turistii sa iau si eu plajele la cutreierat :bannana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... bine ca a iesit gratarul :grin: ce-a patit Dan? La cat ma pricep eu la ATV-uri: si-a rupt sasiul! Dan i-a zis altfel dar am uitat cum si pentru mine tot sasiu este :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... :bravo Si noi am fost la ciuperci dar comestibile :h5 pentru detali dupa ce le mincam :ha: :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Neprevazuta, scurta si usoara....daaa, dar si foarte frumoasa. :banana Eu (adica noi) am fost "cu domiciliu fortat" pentru cateva zile la Brasov, pe motiv de.....bebe. :grin: Adica, tocmai a aparut pe lume si al patrulea membru al familiei noastre ...inca o fetita! Asa ca am profitat de zilele astea si am facut cateva ture prin zona. Cea de azi a fost cu atat mai deosebita, cu cat am intalnit prieteni vechi aici si am cunoscut altii noi. Va salut din nou pe toti! :hi A fost o dupa-amiaza speciala. :banana :h5 O sa pun cateva poze si eu de la iesirea de azi si astept si de la ceilalti ...ca poze s-au facut cu duiumul :grin: Despre celelalte ture ...cred ca o sa fac un topic separat si o sa va povestesc tot acolo...sa nu-l poluez pe asta. Mai intai ..."motivul" cazarii noastre la Brasov :ypu :grin: PS. Se mai da troliul ala pentru cel mai tanar membru? ...ca noua ne lipseste de pe inventar piesa asta... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... SA VA TRAIASCA :1 :1 :1 Si sa fie sanatoase si MAMA si FETITA :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Si acum sa pun cateva poze de la iesirea ...neprevazuta :grin: Intai "vedeta" :grin: .... veverita lui Marius C alias Turagmes :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Si o mica impotmolire....ca sa "condimentam " iesirea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Ala a fost doar primul sant....la urmatorul deja aveam experienta :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... v-ati distrat un pic felecitari ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Sigur... nu pot sa trec cu vederea... CIUPERCA!.... O imensitate! I-am facut poze din toate pozitiile, ne-am inchinat la ea....am mirosit-o.... ...da' tot nu ne-am dat seama ce hram poarta... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Poze de grup mare ... de grupuri mici...si extrem de mici :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Sa va fie de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Felicitari, sa va traiasca sa va bucurati de tot impreuna! Frumoasa si iesirea, din pacate la noi incepe scoala, altfel am fi fost si noi pe coclauri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... Super iesire :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... @marius.....bre te-ai cam infipt in namol :1 :bravo pt iesire Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: plimbare neprevazuta.... ei....acolo mi-ar fi placut sa te vad pe tine cum ieseai....... :ha: ala-i tot farmecul..... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate