Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

plimbare neprevazuta....

Marius C alias Turagmes

Postări Recomandate

Vizitator redscarlet

Re: plimbare neprevazuta....

@SOP

..pentru un "Toyo wannabe" (copyright Ucenica) merge foarte bine suzuki-u'.. :banana

@Turagmes

Sa stii ca ciuperca aia n-a avut niciun efect. Era capcana. :uameni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@SOP

..pentru un "Toyo wannabe" (copyright Ucenica) merge foarte bine suzuki-u'.. :banana

Pai si io ce-am zis? :P

Exact asta incercam ..... sa "urc pe podium" veveritele :)

"Toyo wannabe"....Asta-i tare de tot! N-am mai auzit-o.

Da' poze?... cand puneti si voi poze ?... d'alea faine... :grin:

PS. ...uitasem ...comentariile la poze au fost scrise intr-un "moment de pamflet"....ca sa zic asa ...

...deci trebuie tratate ...ca atare :ha:

Link spre comentariu

Sigur... nu pot sa trec cu vederea... CIUPERCA!....

O imensitate!

I-am facut poze din toate pozitiile, ne-am inchinat la ea....am mirosit-o....

...da' tot nu ne-am dat seama ce hram poarta... :ha:

:W

Mda, ciuperca. slp

Drept spus sänt impresionat de märimea atinsä, :1 numele latin este Langermannia gigantea, la noi cunoscutä sub numele de Besina Calului ( din cauzä cä produce un nor de praf maro dacä e cälcatä in stadiu copt cänd ia o formä rotundä maro ), foarte comestibilä in stadiul "necopt" cum a-ti prinso in pozä. "Nu" am auzit vreodatä sä fie consumatä de cineva in Romania :app , dar fiind "pasionat" in germ. am aflat alte traditi :rules de pe aici.

Sfatul meu :h5 , nu vä atingeti de ea, s-ar putea sä v-i se facä autosträziile :bravo si sä deveniti ca si fire, mai reci :T ! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Si tot n-ati zis pe unde ati fost !!!! E secret ???????

Pai Marius ar trebui sa poata spune ....ca el ne-a "dirijat"....

In orice caz undeva in zona Bran am intrat pe traseu ...am urcat prin satul Magura...am coborat la intrarea in Prapastiile Zarnestilor...pe "drumul mierlei" :ha: ....si apoi in ceva poligon de motocros...si apoi ...nu mai stiu exact...ca nu cunosc zona.... :grin:

Link spre comentariu

traseul a inceput din Moieciu....spre satul Sbarcioara de unde se vad foarte bine Bucegii si Piatra Craiului.....am coborat la Fantana lui Botorog....dupa care am mers in zona poligonului de motocros din Zarnesti....iar de acolo spre Holbav......iar de undeva de pe drum ne-am reintors in zona poligonului... :grin:

Link spre comentariu

traseul a inceput din Moieciu....spre satul Sbarcioara de unde se vad foarte bine Bucegii si Piatra Craiului.....am coborat la Fantana lui Botorog....dupa care am mers in zona poligonului de motocros din Zarnesti....iar de acolo spre Holbav......iar de undeva de pe drum ne-am reintors in zona poligonului... :grin:

Mariuse,Mariuse..... :P ai uitat ca mierla era prin apa? :P Daca o speriai? :ha: :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare