Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MT: Pneus profil BGF MT

Kaesar
 Share

Recommended Posts

Gumele astea de la BP Pneus (195/80/15) merita 1300 lei? Sunt noi gantz! Edited by Yonutz

Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi

Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y

Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei)

Re: Ce parere aveti?

Din cate stiu acelea sunt cauciucuri resapate. Anul trecut pe vremea asta mi-am cumparat niste maxxis-uri acelasi profil cu ce ai tu pe alea, mai exact MAXXIS BIGHORN 235/75/15 LT undeva la 300lei/buc si nu erau resapate. Acuma depinde la ce vrei sa le foloseste dar eu nu prea as merge pe resapate. Daca vrei iti dau un numare de telefon de la cei de la care am luat eu, ei sant din HUEDIN JUD CLUJ, banuiesc ca iti trimit si pe curier, poate iti gasesti ceva la ei. SUCCES!

Don't hate the player, hate the game!

Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D

Nu merita din doua motive:

1) este foarte mult ca pret, gasesti, cum spunea si antevorbitorul meu, cauciucuri noi la banii astia si chiar de firma, nu resapate

2) putine firme resapaza la fel de prost ca BP Pneus.Am avut si nu mai vreau.

e mult. teoretic, resapatele pe dimensiunea asta sunt undeva intre 250 si 270 lei/buc.

Edited by Astral
RESAPAT.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=565237&viewfull=1#post565237

Multam` fain de sfaturi :h5

O sa vad cum stau cu banii, deocamdata mi-am luat niste Durango M+S AT (de sezon - ca la mine vine sezonu` un pic mai repede)

Am vazut undeva(nu mai stiu exact la cine...) avea - tot pe 15 un profil in V , ca cele agricole de pe tractoare , aveti idee ce preturi au si daca sunt de treaba in padure si noroi?

Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi

Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y

Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei)

ho ho...e mult...Daca iei de prin suceava de pe la astia care iau de la ei la pret de fabrica ..ti-ar vinde 31x10.5x15 cu 350 ron/buc. Eu personal le-am luat pe ale mele (31x10.5x15) cu 1300 ron...deci e cam diferenta. Eu sunt multumit de ele, nu le-am luat sa fac concedii prin nu stiu ce tari ca sa merg pe asfalt plus in plus de asta se zice 95%offroad, 5% on road. Vad ca la mine pe masina isi fac treaba. Plus aviz celor care nu se pricep la cauciucuri (asa ca mine)...acolo gaseam si mai ieftine dar e vorba de calitatea 1 , calitatea a2-a, 3..bla bla.. conteaza si asta,ar fi bine sa ai pe cineva care le cunoaste... probabil de asta zice suzuker ca a avut probleme cu ele. Eu personal sunt multumit de ele.. Singurul inconvenient e ca nu stiam ca cu extreme nu fac mare branza iarna :P asa ca a trebuit sa-mi cumpar m+s si la cat ma dau in teren cred ca raman pe ele...deci..cred ca vedeti si simex-urile mele , copii simex extreme, b&p pneus in curand pe vanzari. :h5

Bafta

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use