DRAKUS Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 benzina 2,4,114000 mile,trage super,azi m-am dat cu ea si e ok,trage mai bine decat j73 meu diesel....daca ar fi de vanzare cam care e pretul corect.....e din 1989,mecanica e ok tabla nu prea se vede si in poze... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia Buna treaba pt ca e modelul cu punte rigida pe fata nu cu bascule. Motorul 2,4 benzina e cam slabut. Ar fi misto un 2,4 turbodiesel sau un 3000 V6 benzina. Pretul...hmmm...nu stiu ce sa zic. In Anglia s-au cam vandut cu 1500-2000 de lire. (Daca e cazul, schimbarea de volan ti-o pot face eu. Am tot ce trebuie pentru asta) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia Max, scuza-mi interventia, insa pe ce te bazezi cand compari 2,4 benzina cu 2,4 TD si spui ca-i mai slabut benzinarul decat dieselul? Am intalnit multe dieseluri in teren si nici unul nu are "vana" celui de pe masina mea. Stock "benzinarul" are 110 CP! cu weber, axa cu came, etc foaaarte usor ajunge la 150 CP, turbodieselul? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia Max, scuza-mi interventia, insa pe ce te bazezi cand compari 2,4 benzina cu 2,4 TD si spui ca-i mai slabut benzinarul decat dieselul? Am intalnit multe dieseluri in teren si nici unul nu are "vana" celui de pe masina mea. Stock "benzinarul" are 110 CP! cu weber, axa cu came, etc foaaarte usor ajunge la 150 CP, turbodieselul? Dragos, motorul 2,4i standard cum am avut pe pikup-ul rosu era slab. 33"-urile le ducea greu. Motorul tau, cu modificarile pe care le-ai facut e clar ca merge altfel. La motorul 2,4 TD 2LT are cuplul mai bun decat benzinarul si aia se simte in teren. Repet eu am fost dezamagit de benzinarul meu stock. Daca mai puteam sa tin masina, ori ii faceam modificarile pe care le-ai facut tu (Weber, ax cu came, galerie evacuare etc) ori schimbam motorul cu un 3000 V6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia RJ-urile nu au rapoartele in punti 4.88 ci mai mici, 4.11 din cate stiu eu. Conteaza si asta destul de mult. Per total cred ca este mai slab motorul 2LT decat 22R Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia Georgenis,daca pe benzina 2,4 sunt rapoarte mai mici inseamna ca daca pun grupurile pe dieselul de 2,4 va fi mai bine in teren?Ai idee se potrivesc? M-am uitat la carburator si e Weber... Apropos daca ar fi cineva interesat de masina asta (fara jante,am altele) cred ca s-ar vinde pentru 1900 iepuroi... :hi Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia Eu vroiam sa spun ca rapoartele mai mici conteaza in sens negativ. Cu cat sunt mai mari rapoartele la grupuri, ai un raport final mai mare care te ajuta mai bine in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia Aha,o sa incerc sa gasesc efectiv ce rapoarte am in grupuri si la una si la cealalta,ideea e ca hiluxul pe benzina cu 33-uri zboara la deal ,iar landcruiserul cu diesel e mai potolit ci 31-uri... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia Daca masina ta este LJ73 cu siguranta are rapoartele 4.88. Vezi sa fie buna turbina si eventual mai da putin debit la pompa de injectie. La Hilux s-ar putea sa fie schimbate rapoartele, daca a fost pregatit pentru offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: hilux pregatit in Anglia merci fain de informatie. :hi Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate