Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

hilux pregatit in Anglia

DRAKUS

Postări Recomandate

benzina 2,4,114000 mile,trage super,azi m-am dat cu ea si e ok,trage mai bine decat j73 meu diesel....daca ar fi de vanzare cam care e pretul corect.....e din 1989,mecanica e ok tabla nu prea se vede si in poze...

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: hilux pregatit in Anglia

Buna treaba pt ca e modelul cu punte rigida pe fata nu cu bascule.

Motorul 2,4 benzina e cam slabut. Ar fi misto un 2,4 turbodiesel sau un 3000 V6 benzina.

Pretul...hmmm...nu stiu ce sa zic. In Anglia s-au cam vandut cu 1500-2000 de lire.

(Daca e cazul, schimbarea de volan ti-o pot face eu. Am tot ce trebuie pentru asta) :grin:

Link spre comentariu

Max, scuza-mi interventia, insa pe ce te bazezi cand compari 2,4 benzina cu 2,4 TD si spui ca-i mai slabut benzinarul decat dieselul?

Am intalnit multe dieseluri in teren si nici unul nu are "vana" celui de pe masina mea.

Stock "benzinarul" are 110 CP! cu weber, axa cu came, etc foaaarte usor ajunge la 150 CP, turbodieselul?

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Max, scuza-mi interventia, insa pe ce te bazezi cand compari 2,4 benzina cu 2,4 TD si spui ca-i mai slabut benzinarul decat dieselul?

Am intalnit multe dieseluri in teren si nici unul nu are "vana" celui de pe masina mea.

Stock "benzinarul" are 110 CP! cu weber, axa cu came, etc foaaarte usor ajunge la 150 CP, turbodieselul?

Dragos, motorul 2,4i standard cum am avut pe pikup-ul rosu era slab. 33"-urile le ducea greu.

Motorul tau, cu modificarile pe care le-ai facut e clar ca merge altfel.

La motorul 2,4 TD 2LT are cuplul mai bun decat benzinarul si aia se simte in teren.

Repet eu am fost dezamagit de benzinarul meu stock. Daca mai puteam sa tin masina, ori ii faceam modificarile pe care le-ai facut tu (Weber, ax cu came, galerie evacuare etc) ori schimbam motorul cu un 3000 V6 benzina.

Link spre comentariu

Georgenis,daca pe benzina 2,4 sunt rapoarte mai mici inseamna ca daca pun grupurile pe dieselul de 2,4 va fi mai bine in teren?Ai idee se potrivesc? M-am uitat la carburator si e Weber... Apropos daca ar fi cineva interesat de masina asta (fara jante,am altele) cred ca s-ar vinde pentru 1900 iepuroi... :hi

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Aha,o sa incerc sa gasesc efectiv ce rapoarte am in grupuri si la una si la cealalta,ideea e ca hiluxul pe benzina cu 33-uri zboara la deal ,iar landcruiserul cu diesel e mai potolit ci 31-uri...

Link spre comentariu

merci fain de informatie. :hi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare