Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitara

ilie

Postări Recomandate

Buna. Sunt un nou membru!!!!!

Vitara PHILIPE COUSTEAUX, 1994, 1.6, 80 Cp.

Pt inceput foto auto in stare initiala. Lucrez la Kit-ul de inaltare. Ma bucur sa fiu alaturi de voi.

A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: virara

Felicitari pentru achizitie si sa ai parte de ea fara evenimente neplacute.

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Salut si bine a venit !!!

Sa te bucuri de utilaj si spor la treaba !

O sa te rog insa sa-ti completezi la profil locatia si ( daca nu ai facut-o deja ) sa spui cateva cuvinte despre tine la topicul de prezentare al membrilor . Asa se obisnuieste pe forumul acesta :grin: .

Bafta multa !!!

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu

sunt din Bistrita. Inginer auto de profesie, este prima masina de teren, imi place f mult, se comporta bine in teren, singura problema sunt rotile pe 17 si garda la sol, dar lucrez la ea.

Culoarea e mortala :ha: . Nea Ilie esti un el sau o ea?
.

Sunt ul EL (32 ani) :hi

A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world...
Link spre comentariu

Re: Vitara

bine ai venit

sfaturi daca vrei apeleaza cu incredere

cote la kituri ,cum sa le montezi repede.....etc

preturi bune la piese gume

Buna. Imi pare bine de cunostinta. :hi

Vreau sa o ridic di arcuri si amortizoare. Pe spate cu 40mm, pe fata 20. Nu o sa am probleme cu planetarele ?. Pe viitor o sa schimb si anvelopele, acum am 255/50/17. Nu stiu daca gasesc tot pe 17 dar mai inalte.

Link spre comentariu

Ma ajuta cineva cu niste cauciucuri pe ---/65/17 (imi trebuie pt dealuri) .Cele care le am acum sunt de oras. Multumesc.

Link spre comentariu

Ma ajuta cineva cu niste cauciucuri pe ---/65/17 (imi trebuie pt dealuri) .Cele care le am acum sunt de oras. Multumesc.

---/65/17 pentru dealuri este o combinatie destul de nereusita. Mai degraba iti trebuie ---/75/15 sau chiar ---/80/15. Probabil pentru vitara 215/75/15 cu profil simex e o combinatie reusita, dar verifica celelalte Vitara de pe forum sa iti faci o idee cum sunt echipate.

Parerea mea este ca nu are rost sa pastrezi jantele de 17 pentru iesiri in teren.

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

---/65/17 pentru dealuri este o combinatie destul de nereusita. Mai degraba iti trebuie ---/75/15 sau chiar ---/80/15. Probabil pentru vitara 215/75/15 cu profil simex e o combinatie reusita, dar verifica celelalte Vitara de pe forum sa iti faci o idee cum sunt echipate.

Parerea mea este ca nu are rost sa pastrezi jantele de 17 pentru iesiri in teren.

OK. M-am gandit si eu ca cele pe 17 nu sunt foarte in regula. O sa-mi schimb si jantele, cu unele pe 15, din acestea am de unde sa-mi fac rost. Merci. :hi

Link spre comentariu

:W Ilie ... masina cumva ai cumparat`o de pe forum ??

Parca era o bombonica dintr`asta la vanzare . s`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5 :x

NU. este adusa de mine din Germania.

Link spre comentariu

bine ai venit ilie ic club,ce imi place cand mai apare cate o vitara la orizont

cu planetarele nu o sa ai probleme daca nu inalti masina peste limita

eu am suspension lift de la soso cu 35mm fata si 45mm spate daca nu ma insel si este super ok

si gume 215/80/15,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma apelezi si pe mine linistit si daca pot te ajut

sa o folosesti sanatos

numai bine ADAM

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

eu am suspension lift de la soso cu 35mm fata si 45mm spate daca nu ma insel si este super ok

si gume 215/80/15,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma apelezi si pe mine linistit si daca pot te ajut

sa o folosesti sanatos

numai bine ADAM

Adame salutare!

Ma bucur sa te cunosc, am inteles ca esti de la CJ. Poate ne si intilmim. O ridic prima data dupa care mai vb. O zi faina. :hi

Link spre comentariu

sa o folosesti sanatos

numai bine ADAM

Adame salutare!

Ma bucur sa te cunosc, am inteles ca esti de la CJ. Poate ne si intilmim. O ridic prima data dupa care mai vb. O zi faina. :hi

Intrebare ! La amortizoare le ridic tot cu acceasi inaltime ca si la arcuri ? Multumesc.

Link spre comentariu

da la amortizoare trebe prelungit cu aceeasi dimensiune cum este bucsa de la arc,si pe spate tre montat un limitator de cursa in interiorul arcului sa nu iti bata telescopul in cap

cu intalnitul putem rezolva daca ai drumiri prin cluj,uite nr meu 0763630114 daca ai ceva intrebari

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Am inaltat spatele (este fffff simplu, dar mi-a trebuit timp liber ) :banana :banana

Singura problema este dimensiunea pt inaltatoarele de la telescoape. ( arcurile le-am inaltat cu 40mm)

Ma intereseaza lungimea si diametrul interior.

Rog ajutor.

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

Am inaltat spatele (este fffff simplu, dar mi-a trebuit timp liber ) :banana :banana

Singura problema este dimensiunea pt inaltatoarele de la telescoape. ( arcurile le-am inaltat cu 40mm)

Ma intereseaza lungimea si diametrul interior.

Rog ajutor.

este filetul de la telescop

masoaral si fa o prelungire cu 5 cm

e pas de 1.25.........atentie

la fel si pe fata

nu circula fara distantiere la telescop....ca bulesti telescoapele.....le smulgi

cauta ca ai cotele pe forum

sau dai un tel si vb

nu deranjezi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare