ilie Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Buna. Sunt un nou membru!!!!! Vitara PHILIPE COUSTEAUX, 1994, 1.6, 80 Cp. Pt inceput foto auto in stare initiala. Lucrez la Kit-ul de inaltare. Ma bucur sa fiu alaturi de voi. A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: virara Felicitari pentru achizitie si sa ai parte de ea fara evenimente neplacute. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: virara Salut si bine a venit !!! Sa te bucuri de utilaj si spor la treaba ! O sa te rog insa sa-ti completezi la profil locatia si ( daca nu ai facut-o deja ) sa spui cateva cuvinte despre tine la topicul de prezentare al membrilor . Asa se obisnuieste pe forumul acesta :grin: . Bafta multa !!! Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: virara Culoarea e mortala :ha: . Nea Ilie esti un el sau o ea? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: virara sunt din Bistrita. Inginer auto de profesie, este prima masina de teren, imi place f mult, se comporta bine in teren, singura problema sunt rotile pe 17 si garda la sol, dar lucrez la ea.Culoarea e mortala :ha: . Nea Ilie esti un el sau o ea?. Sunt ul EL (32 ani) :hi A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: virara Bafta si frumoasa achizitie....sa te duca unde vrei fara probleme. :cl :1 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: virara multumesc A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Vitara :hi Salut, bine ai venit :h5 . asteptam poze cu evolutia,vezi sa nu o faci submarin :grin: ca la Cousteau asa iar placea Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Vitara :hi bine ai venit suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Vitara bine ai venit sfaturi daca vrei apeleaza cu incredere cote la kituri ,cum sa le montezi repede.....etc preturi bune la piese gume Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Vitara bine ai venit sfaturi daca vrei apeleaza cu incredere cote la kituri ,cum sa le montezi repede.....etc preturi bune la piese gume Buna. Imi pare bine de cunostinta. :hi Vreau sa o ridic di arcuri si amortizoare. Pe spate cu 40mm, pe fata 20. Nu o sa am probleme cu planetarele ?. Pe viitor o sa schimb si anvelopele, acum am 255/50/17. Nu stiu daca gasesc tot pe 17 dar mai inalte. A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Vitara Ma ajuta cineva cu niste cauciucuri pe ---/65/17 (imi trebuie pt dealuri) .Cele care le am acum sunt de oras. Multumesc. A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Vitara Ma ajuta cineva cu niste cauciucuri pe ---/65/17 (imi trebuie pt dealuri) .Cele care le am acum sunt de oras. Multumesc. ---/65/17 pentru dealuri este o combinatie destul de nereusita. Mai degraba iti trebuie ---/75/15 sau chiar ---/80/15. Probabil pentru vitara 215/75/15 cu profil simex e o combinatie reusita, dar verifica celelalte Vitara de pe forum sa iti faci o idee cum sunt echipate. Parerea mea este ca nu are rost sa pastrezi jantele de 17 pentru iesiri in teren. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Vitara Ma ajuta cineva cu niste cauciucuri pe ---/65/17 (imi trebuie pt dealuri) .Cele care le am acum sunt de oras. Multumesc. ---/65/17 pentru dealuri este o combinatie destul de nereusita. Mai degraba iti trebuie ---/75/15 sau chiar ---/80/15. Probabil pentru vitara 215/75/15 cu profil simex e o combinatie reusita, dar verifica celelalte Vitara de pe forum sa iti faci o idee cum sunt echipate. Parerea mea este ca nu are rost sa pastrezi jantele de 17 pentru iesiri in teren. OK. M-am gandit si eu ca cele pe 17 nu sunt foarte in regula. O sa-mi schimb si jantele, cu unele pe 15, din acestea am de unde sa-mi fac rost. Merci. :hi A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Vitara :W Ilie ... masina cumva ai cumparat`o de pe forum ?? Parca era o bombonica dintr`asta la vanzare . s`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Vitara :W Ilie ... masina cumva ai cumparat`o de pe forum ?? Parca era o bombonica dintr`asta la vanzare . s`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5 :x NU. este adusa de mine din Germania. A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Vitara bine ai venit ilie ic club,ce imi place cand mai apare cate o vitara la orizont cu planetarele nu o sa ai probleme daca nu inalti masina peste limita eu am suspension lift de la soso cu 35mm fata si 45mm spate daca nu ma insel si este super ok si gume 215/80/15,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma apelezi si pe mine linistit si daca pot te ajut sa o folosesti sanatos numai bine ADAM suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Vitara bine ai venit ilie ic club,ce imi place cand mai apare cate o vitara la orizont cu planetarele nu o sa ai probleme daca nu inalti masina peste limita eu am suspension lift de la soso cu 35mm fata si 45mm spate daca nu ma insel si este super ok si gume 215/80/15,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma apelezi si pe mine linistit si daca pot te ajut sa o folosesti sanatos numai bine ADAM Adame salutare! Ma bucur sa te cunosc, am inteles ca esti de la CJ. Poate ne si intilmim. O ridic prima data dupa care mai vb. O zi faina. :hi A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Vitara bine ai venit ilie ic club,ce imi place cand mai apare cate o vitara la orizont cu planetarele nu o sa ai probleme daca nu inalti masina peste limita eu am suspension lift de la soso cu 35mm fata si 45mm spate daca nu ma insel si este super ok si gume 215/80/15,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma apelezi si pe mine linistit si daca pot te ajut sa o folosesti sanatos numai bine ADAM Adame salutare! Ma bucur sa te cunosc, am inteles ca esti de la CJ. Poate ne si intilmim. O ridic prima data dupa care mai vb. O zi faina. :hi Intrebare ! La amortizoare le ridic tot cu acceasi inaltime ca si la arcuri ? Multumesc. A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Vitara da la amortizoare trebe prelungit cu aceeasi dimensiune cum este bucsa de la arc,si pe spate tre montat un limitator de cursa in interiorul arcului sa nu iti bata telescopul in cap cu intalnitul putem rezolva daca ai drumiri prin cluj,uite nr meu 0763630114 daca ai ceva intrebari suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milu Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Vitara bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Vitara ilie baga niste poze cu utilajul sa vedem :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Vitara sunt in concediu, revin cu fotu dupa ce ma intorc :hi A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Vitara Am inaltat spatele (este fffff simplu, dar mi-a trebuit timp liber ) :banana :banana Singura problema este dimensiunea pt inaltatoarele de la telescoape. ( arcurile le-am inaltat cu 40mm) Ma intereseaza lungimea si diametrul interior. Rog ajutor. A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Vitara Am inaltat spatele (este fffff simplu, dar mi-a trebuit timp liber ) :banana :banana Singura problema este dimensiunea pt inaltatoarele de la telescoape. ( arcurile le-am inaltat cu 40mm) Ma intereseaza lungimea si diametrul interior. Rog ajutor. este filetul de la telescop masoaral si fa o prelungire cu 5 cm e pas de 1.25.........atentie la fel si pe fata nu circula fara distantiere la telescop....ca bulesti telescoapele.....le smulgi cauta ca ai cotele pe forum sau dai un tel si vb nu deranjezi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate