gonzo Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 mi se aprinde din cand in cand "rear antilock " si cel cu frana, aveti ideie ce inseamna ?!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: rear antilock la ford - ce este ?!!! Daca e americana, e ABS-ul;la ei se zice anti-lock brakes,parca.Se poate sa fie un senzor de la rotile spate. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: rear antilock la ford - ce este ?!!! Daca e americana, e ABS-ul;la ei se zice anti-lock brakes,parca.Se poate sa fie un senzor de la rotile spate. nu stiu cum e la americani dar la europeni cand ai ABS si pui frana nu te duci ca pe gheata cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: rear antilock la ford - ce este ?!!! Pai probabil tocmai de-aia sa aprinde......ABS nu mai merge.......zic si eu.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: rear antilock la ford - ce este ?!!! Pai probabil tocmai de-aia sa aprinde......ABS nu mai merge.......zic si eu.... da nu are asa ceva !!! si nu se aprinde tot timpul , iar cand nu se aprinde si pun frana brusc se duce de nebuna la 2 tone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: rear antilock la ford - ce este ?!!! Are ABS dar numai pe puntea spate si e prescurtat RABS (Rear ABS). Cauta senzorul de pe dif spate, ar trebui sa arate asa: http://www.supermotors.net/getfile/5185 ... 0_0435.jpg Verifica sa n-ai un bec de frana pe spate ars, in scurt sau fara masa corespunzatoare. Daca totul e in regula cu luminile pe spate trebuie sa citesti codul de eroare. Asta se poate face si manual, gasesti procedura (precum si alte potentiale cauze) aici: http://www.fullsizebronco.com/forum/sho ... php?t=5830 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate