kato Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 trezirea la 8 si i-am comunicat copiloatei sa adune pranzu duminical in geanta frigo :ha: :ha: :ha: ca daca mai stau si duminica asta in casa inebunesc !...a urmat intrebarea ...unde mergem ? si a venit raspunsul ...nu stiu ,stai sa ies pe asfalt si mai vedem ! sun in stanga dupa coechipieri retea ocupata slp sun in dreapta mai spre Arad... unu mergea la biserica slp ..ca nu a mai fost dus de mult :ha: :ha: :ha: altu se indopa cu carnati prin piata de masini slp ca este cam slab saracu :ha: :ha: :ha:altul pe la Olanesti...sa-i fie de bine :uameni plecam si si dupa doua tururi prin oras prin care incercam sa aleg locatia vine si idea copiloatei ...hai la Muntele Mic..bingo :h5 ei dai si mana si am ajuns sa trecem de telescaun si dai in sus pana am ajuns la intersectia ce duce spre cabana CUNTU acolo am hotarat ca nu mai vreau munte mic ci unul mare si ala sa fie Tarcu 2190 m ...dar a inceput si ploaia ...pana mea ..mergem pana unde putem fiind si singuri (am mai avut o incercare nereusita acum doi ani cand motorul de la utilaj mi-a facut figura si a inceput sa protesteze prin fierbere si sa lasat cu intoarcere din drum ) incepem urcarea mai patinat mai pe pietre pana m-am intalnit cu doi motociclisti care vorbeau o engleza pocita dar nu ca a mea :ha: dar totusi ne-am inteles ...mi-au comunicat ca nu am toate tiglele pe casa :ha: :ha: :ha: daca merg mai departe ...despartiri calduroase ...ei in jos iar eu in sus ...intalnim turisti pe poteca cu rucsace in spate ..de data asta romani intrbam daca mai merge in sus ...domne unde te duci?...nici pomeneala a mai incercat unu ieri cu o masina mai bengoasa si a facut masina praf pe stanci ,la coborat un taf dimineata...la fel... ei in jos iar noi in sus...mai pe mazga mai pe pietre lunecoase am ajuns la cabana Cuntu de unde se vedea vf Tarcu printre nori si ploaie care ma cam ingrijora... din nou opozitie din partea oamenilor zisa cunoscatori ca sunt stanci si drumul este spalat de ape si lunecos...macar sa incerc mi-am spus si hai pe rape in sus !!! am inceput incet escaladarea ca nu pot sa-i spun altfel ...superb.. prapasti,peisaje fantastice . drum rupt urcari faine unde mi sa parut ca masina avea nevoie de mai multa putere si macar un blocabil era sa o dam in bara de doua ori pe o urcare foarte abrupta si cu flexari maxime ... in timp ce urcam pe la 2000m ploaia sa transformat in lapovita...iar noi eram in slapi si pantaloni scurti :ha: :ha: :ha: ...zic..mai un pic si razbim ...copiloata...nu ar fi bine sa ne intoarcem? ultima portiune destul de lunecoasa si cu ceva tendinte laterale dar am reusit am ajuns la statia meteo 2190m... din nou peisajele si nu frigul si lapovita combinata cu un vant care te cam loa pe sus au facut sa mi se ridice parul pe mine ! am loat pranzul la ora 16 acolo in masina ca afara era cam multa inghesuiala :ha: :ha: :ha: coborarea pana la Cuntu a fost cu mai multa adrenalina din cauza pietrelor lunecoase cu care coboram inpreuna la vale si a unor viraje foarte stranse... unele din din doua manevre... dar in final am ajuns bine cu exceptia unui telescop rupt pe dreapta spate si ceva bucse bulite dar care erau deja subrezite !!! poze am facut cu telefonu pe unde sa putut(cine mai face poze pe portiunile mai nasoale cand morcovu nu te lasa :ha: ) si au iesit destul de in ceata dar cred ca se aburea lentila de la frig si umezeala. Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! :h5 :1 pt iesire Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! poze Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! :banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! :ypu Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! ce frumos e pe la voi... :1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! :bannana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! bravo vad ca te mananca iarasi... parca vad ca iar incepe sezonul in zona zarand ai pm forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! Super peisajele, Kato! Te asteptam si pe la nooi, la Valcea, cand mai vine yo2bt in zona... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! bravo batrane....la mai mare :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! Super peisajele, Kato! Te asteptam si pe la nooi, la Valcea, cand mai vine yo2bt in zona... :wink: multumesc de invitatie... :h5 sper sa venim mai multi...aveti locuri super acolo Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! Nu iti este nici un pic de rusine sä umbli asa peste coamele patriei, ca peste säni goi a unei fete frumose? Ai spulberat toatä pudoarea, ai väzut tot ce-i mai frumos, urcänd acolo sus unde numai vulturi se incumetä. Si apoi aerul, mä uit la poze cu närile larg deschise si incerc sä prind mirosul, umezeala. Pe scurt....invidie clarä!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! Nu iti este nici un pic de rusine sä umbli asa peste coamele patriei, ca peste säni goi a unei fete frumose? Ai spulberat toatä pudoarea, ai väzut tot ce-i mai frumos, urcänd acolo sus unde numai vulturi se incumetä. Si apoi aerul, mä uit la poze cu närile larg deschise si incerc sä prind mirosul, umezeala. Pe scurt....invidie clarä!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: cu rusinea stau mai prost cand este vorba sa urc pe coamele patriei....am o problema...nu ma pot abtine de la asemenea placeri :ypu cred ca sunt obsedat :ha: :ha: :ha: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: scurta iesire duminicala !!! aici am fost si eu cu baietii mei cu moto...superba zona mai ales daca ii sa mergem mai multi si mai frumos o sa fie... :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate