Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bine v-am gasit !

bibicu
 Share

Recommended Posts

Salutari la toata lumea. Numele meu este Mircea, sunt din Cluj-Napoca si lucrez ca si referent de marketing la o companie franceza. Aceste este primul meu post, am trecut pe la prezentare inainte de toate.

Am gasit acest forum la o cautare pe Internet in urma cu 2 luni de zile si de atunci am citit tot ce se putea, in mod constant.

Din pacate nu detin o masina 4x4, ci doar una 2x4 micuta (Skoda), dar intentionez sa achizitionez o masina 4x4 pana la sfarsitul acestui an sau pana in primavara. Pur si simplu am prins acest "microb" si nu mai am scapare. Nu doar eu, ci si viitoarea mea sotie. Nu este zi in care sa nu ne uitam dupa masini 4x4 prin oras sau cand mergem in excursii (nu ma refer la SUV-uri si masini gen X5 - sper ca se accepta asemenea marturii aici - ci la masini precum Patrol, Pajero, G-Klasse, Suzuki). Ne dorim un Nissan Patrol foarte tare, modelul scurt, din cele fabricate prin 91, cu motor de 2.8 TD.

Pe aceasta cale doresc sa va sigur ca sunt dispus sa ma ofer ca voluntar la orice eveniment sau actiune participati (salvare, donatii, umanitare, ecologizare, plantari copaci, asistenta), insa doar in calitate de pasager, ci si la diverse intalniri (daca voi fi acceptat). Merci fain. Cu prietenie, Mircea

In cautarea unei masini 4x4...

Re: Bine v-am gasit !

Bine ai venit.Si yo sunt un membru nou care as vrea sa intri un lumea 4x4.Pana la sfarsitul acestui sper sa achizitionez un vehicul 4x4.Inca nu sunt singur ce masina imi voi lua dar doearece fondurile sunt c-am limitate dar imi voi achizitiona una fara indoiala. As dori daca se poate sa fiu anuntat cand se vor face actiuni (salvare, donatii, umanitare, ecologizare, plantari copaci, asistenta). Va multumes. Catalin

Merci, bine ai venit si tu pe acest forum. Vad ca amandoi avem 1 msaj scris pana acum. Tinem lagatura, poate mergem impreuna sa vedem ceva masini 4x4. Am observat ca este o sectiune cu masini de vanzare pe Internet, putem sa cerem pe acel topic info despre masinile pe care le gasim. toate bune

Messi pentru buna intelegere si cred ca vom comunica de acum inainte si sper sa ne vedem pe la intalniri si actiuni 4x4. Daca se poate as dori sfaturi. Am o intrebare la care sper sa poti sa mi raspunzi. Daca nu am permis de conducere pot participa la concursuri. multumesc pentru intelegere. Daca se poate un id de mesenger sa discutam mai deschis.

Merci si eu pentru reply-uri. Chiar nu ma asteptam. Pe buna dreptate sunteti o comunitate faina (ca asa se zice in Ardeal). Sper ca la iarna sa ma pot intalni cu voi intr-o masina 4x4. Intre timp permiteti sa "abuzez" de voi cu informatii despre masini, preturi, etc (in topic-uri pentru asa ceva, nu aici). Am avut ocazia sa conduc doar un Nissan Patrol din 91 cu motor de 2.8 TD, nepreparat si am ramas suprins de ce poate acel motor (ca sa nu mai spun de sunetul pe care il scotea). Tot cu acel Nissan am petrecut o zi intreaga pe coclauri: Cluj-Belis-Padis-Arieseni-Ghetarul Scarisoara. Nu am abuzat de masina, eram 2 persoane si nu aveam nici troliu, nici sufa.

@psypc3: teoretic nu poti participa la concursuri fara permis de conducere. :)

Baietii sunt in criza ... nu folosesc spatiul de pe server , au facut 2 in 1 prezentarea :ha:

Bine ati venit si lecturare placuta , fiti siguri ca veti gasi toate raspunsurile de care aveti nevoie. Ce nu aflati , intrebati si vi se va raspunde :h5 :W

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

:tr :W U

Ma bucur sa vad ca un incepator in ale off-road-ului nu are gusturi rele :grin: ..., asa ca succes la achizitionarea unui Patrol asa cum vrei tu! :h5

@Off-Road Runner: Daca ai stii cat am citit despre Tractozaru' tau :banana...Cum zicea un coleg intr-un alt post: "nu e fierul ca titanu, si masina ca Nissanu" (aproximativ). Vazandu-l pe al tau si conducand unul, am inteles ca Patrol este, intr-un fel, o alegere tare buna. Merci

@mitran hary: patrolul m-a cucerit, ce sa mai spun :) dar o sa ma uit si la "doamnele britanice", le recomanzi ? teoretic le stiu istoria, modelele, evolutia, dotarile, dar practic nu am condus, deci as fi curios de un feeling la volanul unui Discovery.

• 2 weeks later...

Salutari la toata lumea. Numele meu este Mircea, sunt din Cluj-Napoca si lucrez ca si referent de marketing la o companie franceza. Aceste este primul meu post, am trecut pe la prezentare inainte de toate.

Am gasit acest forum la o cautare pe Internet in urma cu 2 luni de zile si de atunci am citit tot ce se putea, in mod constant.

Din pacate nu detin o masina 4x4, ci doar una 2x4 micuta (Skoda), dar intentionez sa achizitionez o masina 4x4 pana la sfarsitul acestui an sau pana in primavara. Pur si simplu am prins acest "microb" si nu mai am scapare. Nu doar eu, ci si viitoarea mea sotie. Nu este zi in care sa nu ne uitam dupa masini 4x4 prin oras sau cand mergem in excursii (nu ma refer la SUV-uri si masini gen X5 - sper ca se accepta asemenea marturii aici - ci la masini precum Patrol, Pajero, G-Klasse, Suzuki). Ne dorim un Nissan Patrol foarte tare, modelul scurt, din cele fabricate prin 91, cu motor de 2.8 TD.

Pe aceasta cale doresc sa va sigur ca sunt dispus sa ma ofer ca voluntar la orice eveniment sau actiune participati (salvare, donatii, umanitare, ecologizare, plantari copaci, asistenta), insa doar in calitate de pasager, ci si la diverse intalniri (daca voi fi acceptat). Merci fain. Cu prietenie, Mircea

bun venit pe forum. te intelegem foarte bine pentru ca acelasi microb il avem si noi - eu si sotia mea - si ce-i mai tare, si praslea. gaseste-ti cat mai repede acaretul sa-l vedem si noi. bafta.

Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use