Vizitator piticutzu Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 apelativ: piticu, bucuresti, 25 ani. Ocupatie: liber profesionist :grin: posesor pajero v6 3000, 90' modificat cat permite shi el...respectiv: gume 34", Amortizoare OME, Bodylift, 6" parca :D, Blocant spate, Mlr`uri AVM, Flanshe, troliu M8000. , bara fatza custom made la cfantana. Caut sa ma inveselesc intr`o toyota cat de curand. Salutarile mele shi felicitari pt forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Bine ai venit! PS. Nu uita sa iti completezi locatia in profil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 :W ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 bine ai venit !!! darrrr ce ai cu pajero !!!este o masina redutabila in teren !!!! p.s.nu am nimic inpotriva la toy dar nu vad ce te-a facut sa renunti la mitsu !! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator piticutzu Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 bine ai venit !!! darrrr ce ai cu pajero !!!este o masina redutabila in teren !!!! p.s.nu am nimic inpotriva la toy dar nu vad ce te-a facut sa renunti la mitsu !! :D probabil simplul fapt ca exista toyota :t1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Salut! Bine ai venit. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 bine ai venit !!! darrrr ce ai cu pajero !!!este o masina redutabila in teren !!!! p.s.nu am nimic inpotriva la toy dar nu vad ce te-a facut sa renunti la mitsu !! :D probabil simplul fapt ca exista toyota :t1 daca ar fi sa ma faca ceva sa renunt as mai avea o obtiune dar ma rog inca nu este cazul (este pe vine) bafta !!!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator piticutzu Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 merci ! :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 :W Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 salut :grin: si bine ai venit... abia astept sa imi fac masina sa ne dam :tr ..pentru cei care nu stiu, piticutzu si cu mine ne-am dat ceva impreuna :h5 PS..pune sit tu o poza cu Mitsu pana una -alta...sa vada lumea ce fier misto e 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Salut si bine ai venit!!!! Presupun ca te bate gandul la vreun model cu punti rigide de la toyota, gen 70 !?!?!?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Salutare , bun venit si bine ca ti-a venit mintea la cap. :grin: sa ai bafta de o toy misto. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 bine ai venit !!! darrrr ce ai cu pajero !!!este o masina redutabila in teren !!!! p.s.nu am nimic inpotriva la toy dar nu vad ce te-a facut sa renunti la mitsu !! :DPai daca omul se da in teren si nu pe forum...stie el sa faca diferenta. Nu crezi??? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 bine ai venit !!! darrrr ce ai cu pajero !!!este o masina redutabila in teren !!!! p.s.nu am nimic inpotriva la toy dar nu vad ce te-a facut sa renunti la mitsu !! :DPai daca omul se da in teren si nu pe forum...stie el sa faca diferenta. Nu crezi??? daca spui tu !!!cine ar putea sa te contrazica :P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator piticutzu Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 :sh2 yup, la un 70 ma gandesc, shi urmaresc deja unul p elicoidale :grin: sper sa reushesc sa ma invart in timp util. :sc Neloo, ce vrei, pana nu t dai cu capu d toate cele nu`ti dai seama care ar fi diferentza. :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate