gonzo Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 turometrul meu merge decat intre 0 si 1000 rpm, aveti ideie care poate fi problema ?!!! Chiar daca accelerez se plimba doar de la 0 la 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: problema turometru chiar nimeni nu stie ?!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: problema turometru eu cred ca are joc intre ac si ax,s-au atinge acul de cadran -zic si eu !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: problema turometru Din ce an e masina? Eu am manual de reparatii pentru 1983-87. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: problema turometru Din ce an e masina? Eu am manual de reparatii pentru 1983-87. 90 :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: problema turometru Am vazut ca ai problema si cu indicatorul "Rear lock"....n-o fi ceva din bord, adica eventual sa se fi belit cu totul? E doar o parere....nu f avizata, e adevarat, dar.... :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: problema turometru Am vazut ca ai problema si cu indicatorul "Rear lock"....n-o fi ceva din bord, adica eventual sa se fi belit cu totul? E doar o parere....nu f avizata, e adevarat, dar.... :h5 dracia aia se aprinde cand pun frana mai brusc si uneori parca si cand demarez mai repede. Mi se pare ca turometrul isi ia ceva din alternator daca nu ma insel. Am intrat pe forumul de ford bronco din state si se pare ca problema cu rear lock o au mai toti si nu le dau de cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bucur_dan Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: problema turometru eu am avut pb cu turometrul la o vitara diesel, cand mergea, cand nu mergea dar mai mult nu mergea. m-am bagat sub masina, am demontat senzorul de pe motor, care era plin de noroi l-am montat inapoi si merge perfect. u ai incercat mai intai sa-l cureti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan.hrg Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: problema turometru e posibil sa ai oxidate contactele in bord (in ceas). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate