floyota Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 COMUNICAT Dragi colegi, Dupa cum unii dintre voi déjà stiti, ultima etapa a campionatului nu se mai organizeaza la Campulung. Motivul este ca Gigi Gavrila are ceva probleme de sanatate si va trebui ca pe data de 23 sept. sa suporte o operatie la inima (ii dorim toata bafta din lume, sa se faca sanatos cat mai repede si mai mult decat atat!). Drept urmare au fost discutii cu baietii de la ORR care organizeaza Cupa ORR din octombrie si au fost de acord ca sa organizeze la aceeasi data evenimentul ca si ultima etapa in campionat datorita imposibilitatii de a fi organizata etapa de la Campulung. In consecinta a fost trimis un mail catre toate cluburile prin care li s-a cerut parerea daca acest eveniment va conta sau nu ca si etapa avand in vedere situatia absolut nefericita si neprevazuta a lui Gigi Gavrila. Asa ca asteptam un raspuns din partea cluburilor membre in CNOR pentru a va informa oficial, in functie de decizia pe care o vor lua. Asteptam raspunsul cluburilor membre pana vineri 18 sept.2009 , iar raspunsul oficial il veti primi in data de luni 21 sept. 2009. Va multumim. Comisia Nationala de Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Sanatate lu NEA GIGI :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Speram ca operatia sa fie un succes si INIMA MARE a lui Nea GIGI si fie la fel de activa alaturi de cei care iubesc 4x4. Multa sanatate! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Multa sanatate lui Gigi Gavrila! Concursuri sa mai faca o sa tot fie. Inca o data multa bafta si sanatate maxima! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Sanatate lui nea Gigi. Daca se opereaza in Bucuresti zi-ne si noua unde e internat - trecem pe la el cu o vorba buna dupa ce poate primi vizitatori. Ionut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL nu vreau sa fiu carcotas,dar Club 4x4 Brasov,nu a primit o asemenea scrisoare,e-mail....,nu de altceva dar Cupa Covasna e la ....a treia editie....Noi oricum am votat in sedinta din 8 septembrie sa nu devina "Cupa"... "Etapa de campionat"pe anul 2010 .Dar repet NOI nu am primit o asemenea "cerere de parere" pe cale oficiala sau neoficiala :uameni Nu avem nimic de comentat vis-a-vis de ORT. Bravo lor sunt un club serios cu membri onorabili :h5 Eu doar mentionez ca NU ati trimis nimic pe adresa clubului nostru.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Clubul 4x4 Brasov a votat in unanimitate ( cei care au fost posibil de contactati din lipsa de timp) Nu este justificat transformarea Cupei ORR de la Valenii de Munte in etapa de CN cu urmatoarea explicatie a) Se renunta la principiul cea mai buna Cupa devine Etapa de CN compromitind concurenta intre cluburi b) Este la prima editie cum se va justifica pierderea unei loc I pe an de un concurent care va contesta legalitatea acestui concurs si pe buna dreptate va castiga contestatia fiindca nu s-a votat de catre majoritatea cluburilor membre CNOR c) Este pre mica distanta (10 zile ) intre etapa de la Iasi si ORR d) In principiu nu prea mai sunt locuri la Open deci cei care nu au avut vointa sa vina la aceasta cupa si au sanse la podium vor pierde la masa verde In continuare in nume propriu imi prezint toata stima pentru echipa ORR in frunte cu Trooper si Tuparu (dar nu numai ei) care au depus si depun eforturi uriase pentru a organiza acest concurs care sigur va iesi foarte bine.Sper ca nu am creat valuri prea mari dar nu vad de ce nu se poate incheia campionatul din 2009 cu 6 etape ? Cu stima in numele Clubului 4x4 Brasov Kiss Zoltan 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Bafta la operatie Gigi!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL D-ul Gigi iti dorim multa multa sanatate , bafta la operatie dupa care, insanatosire grabnica . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Zolly nu uita ca clubul ORR are pana acum doua SuzukiFest organizate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Zolly nu uita ca clubul ORR are pana acum doua SuzukiFest organizate. Si cine a votat sa faca parte din campionat? Sau poate sa organizeze un campionat national de suzuki....Daca sunt putine etape, atunci sa se puncteze si cu etapa de la Mures, ca oricum a fost anulata fara motive. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Sunt de aceeasi parere cu tine vis a vis de etapa de la Mures, nu trebuie sanctionati concurentii eventual sanctionat clubul organizator. In ceea ce priveste ce i-am scris lui Zolly, ma refeream ca au mai organizat concursuri si nu sunt novici in acest sens. Merci pentru replica si cred ca acum m-a facut mai inteleasa in exprimare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Am participat la un concurs organizat de ORR anul acesta la Albota si a fost unul dintre cele mai reusite. Cu toate acestea, "varianta'' prezentata de dvs. ca o ``solutie eleganta`` nu face decit sa confirme, daca mai era cazul, lipsa de consecventa si viziune a ``onor comisiei``, care cu aceasta propunere incalca ,din nou, un principui agreat in plenul CNOR, acela ca: cea mai buna cupa din anul anterior sa se transforme in etapa. Nu credem ca e o solutie buna transformarea Cupei ORR in etapa in acest fel. -adica prin ”negocieri directe”- Suntem siguri ca felul in care baietii vor organiza evenimentul ii va recomanda sa devina etapa cu drepturi depline pentru anul viitor. Asta daca vor mai dori ei, considerind ce sa intimplat pina acum cu etapele administrate de "onor comisie" Cu stima Bucur Milancovici ORCA Arad To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Zolly nu uita ca clubul ORR are pana acum doua SuzukiFest organizate. Clau eu nu am contestat seriozitatea si priceperea celor de la ORR (parerea mea este ca va fi unul dintre etape cu cea mai reusita organizare si corectitudine in anul viitor ei reprezinta generatia a II de campioni din tara) eu am atras atentia ca si Bucur asupra nerespectarii unor principii dupa care ar trebui sa functioneze acest campionat 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Eu inteleg propunerea comisiei. E o solutie de urgenta menita sa echilibreze oarecum situatie campionatului de anul asta. Intradevar, s-a hotarat initial ca cea mai buna cupa sa devina etapa in urmatorul an dar acum e o situatie mai speciala. Parerea mea este ca, ORR, desi este un membru nou si cupa ORR este oficial prima lor cupa, cu putin ajutor de la cei experimentati, pot sa organizeze aceasta etapa de campionat deoarece, membri marcanti ai clubului au participat activ la celelalte etape, si anul acesta cat si anii trecuti, deci au habar despre ceea ce se intampla. Bineinteles, cu putin ajutor din partea altora cu experienta mai multa, se poate face ceva bun. Nu trebuie sa scoatem polemici multe pe tema aceasta. A fost facuta o propunere iar membri cu drept de vot din Conventie aproba sau resping prin vot aceasta propunere. Eventual, poate vrea sa mai faca cineva si alte propuneri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL Dragi colegi, in primul rand tin sa va multumesc pentru feedback. Se pare ca in urma opiniilor primite din partea dumnevoastra se desprinde o singura solutie....aceea ca ultima etapa din campionat sa ramana cea de la Iasi. Prin urmare propunerea ca evenimentul organizat de catre ORR cade, deoarece nu este agreata ca sa devina pentru anul acesta etapa in campionat. In consecinta,etapa de la Iasi RAMANE ULTIMA ETAPA DIN CAMPIONAT. Festivitatea de premiere pentru desemnarea campionilor nationali la clasele extrem auto si auto open va avea loc conform traditiei la sfarsitul ultimei etape,deci la Iasi. Va multumesc si ne vedem la Iasi. Cu stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazy_be84 Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL multa sanatate lui nea Gigi si speram sa ne vdm cu bine la urmatoarea iesire si cat mai repede Sper sa fie o reusita operatia Multa sanatate! audi s4 1.8 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: ETAPA CAMPULUNG MUSCEL nea gigi multa sanatate si sa te intoci sanatos acasa....te asteptam cu drag mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate