Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Desculti prin nisip - nu printre gunoaie !

TOYO7080

Postări Recomandate

Re: Desculti prin nisip. Nu printre gunoaie

as fi ajutat si eu la strangerea de gunoaie cu toata placerea dar abea acuma am citit topicu ... si am trecut duminica pe la pranz pe plaja pe la vadu si din pozele pe care leati pus cred ca vam vazut, ... am recunoscut masina aia rosie din poze .(eram cu un vitara ) data viitoare cand va duceti vin si eu cu un prieten la ajutat , o sa citesc topicu asta in continuare.

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai trecut cu o vitara neagra cu numere provizorii rosii...da ,te-am vazut in zona!

Alte foto :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Am fost pe plaja cind era -10 grade....Acum e parfum...Nu-i nici dracu...doar poate iubaretii :ha:

Link spre comentariu

Am fost pe plaja cind era -10 grade....Acum e parfum...Nu-i nici dracu...doar poate iubaretii :ha:

nu ma refeream la noi :) si la cine naiba se duce acum pe frig cu peturi pe plaja

Link spre comentariu

@gonzo...caut motiv :h5 sa fug de acasa :ha:

@prislopan... :ha: :ha: :ha:

@MMC-sigur.....Ideea ar fi sa o iau pe plaja din MAMAIA ....pina la VADU cu mici ocolisuri unde nu se poate...Si sa observ alte zone care pot intra in atentia noastra pentru a fi ecologizate.

Link spre comentariu

ai dreptate.......am auzit ca e plin de peturi si e mizerie mare......( asta e pt sotie daca vrea si ea sa citeasca :ha: )

poate merg si eu. Am niste drumuri pe care le faceam numai cu atv-ul , poate le incercam cu masina , desi intr-un loc sigur nu trece masina.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare