cainsef Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 salut, sunt adi nou posesor de vitara 2 usi din 94, :). imi puteti spune care este marimea maxima de cauciucuri pe care o pot pune ( MT ) fara sa o inalt sau alte modificari, acum am 215/75/15 janta pe 7. mercic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: cauciucuri vitara Le astepti cam prea pe tava (informatiile) , ti-e lene sa cauti putin pe aici ca sunt o gramada de topicuri deschise pe tema asta. Si pe langa asta ai putea sa iti faci si o prezentare si sa iti treci locatia la profil :rules Numai bine Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cainsef Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: cauciucuri vitara Le astepti cam prea pe tava (informatiile) , ti-e lene sa cauti putin pe aici ca sunt o gramada de topicuri deschise pe tema asta. Si pe langa asta ai putea sa iti faci si o prezentare si sa iti treci locatia la profil :rules Numai bine momentan sunt in Egypt la munca si intru pe internet de pe mobil, nu prea pot sa caut nimic, si apropos de locatie nu e nimic de ascuns , sunt din constanta, dar cand mi-am facut userul nu am vazut ca tre sa imi scriu locatia (sunt incepator in ale forumurilor). am cerut ajutorul nu sa fiu invatat sa ma prezit. P.S. oricum am pus o intrebare pertinenta zic eu iar " TU " in loc de raspuns ma apostrofezi, mai bn nu te oboseai sa imi raspunzi. (nu mai cautata noii intrati sa vezi daca au uitat sau nu ceva din prezentare) numai bine si " tie " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: cauciucuri vitara salutare,bine ai venit in club,prea mult nu poti modifica pe dimensiunea la anvelope,eu zic sa pui 195/80 profil simex sau 205/75 cross country :W :cl suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cainsef Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: cauciucuri vitara salutare,bine ai venit in club,prea mult nu poti modifica pe dimensiunea la anvelope,eu zic sa pui 195/80 profil simex sau 205/75 cross country :W :cl nu ai idee daca s-ar potrivi un set de anvelope 255/60/15 de strada si un rand profil simmex :) unde pot gasi cauciuri la un pret decent? o sa ma uit si pe bursa de pe forum cum ajung la un calculator.:) aj in tara pe 24 octombrie si pana atunci o sa le comand. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: cauciucuri vitara se potriveste la fix 255/60/15 daca esti interesat am eu un set de gume de vanzare din acestea late,iar profil simex nu stiu daca este pe 205/75 dar 195/80este sigur si intra numai bine dar ai nevoie de niste jante de tabla la ele ca cele de alu cu 7J sunt prea late suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: cauciucuri vitara 205/75 R15 profil Simex exista de la Lerma Gomme, se numesc Trial Extreme. Verifica dimensiuni si preturi pe www.offroadmania.ro Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: cauciucuri vitara 215/75/R15 si 255/60/R15 intra perfect pe janta de alu de 7j. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cainsef Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: cauciucuri vitara se potriveste la fix 255/60/15 daca esti interesat am eu un set de gume de vanzare din acestea late,iar profil simex nu stiu daca este pe 205/75 dar 195/80este sigur si intra numai bine dar ai nevoie de niste jante de tabla la ele ca cele de alu cu 7J sunt prea late multumesc tuturor pentru raspunsuri. de gumele tale sunt interesat, in ce stare sunt, un pret, si daca ne intelegem si mai e valabil le iau cand ajung in romania adica pe 25 octombrie dimineata in aeroport otopeni.:) multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: cauciucuri vitara sunt in stare chiar foarte buna,atat am folosit pana am adus masina din dermania,ne putem intelege si la pret si la ori ce uite numarul meu 0763630114 si dacavrei poti sa vezi gumele pe forum la vanzari diverse viewtopic.php?f=30&t=8121 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cainsef Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: cauciucuri vitara multumesc tuturor. m-am lamurit. se poate inchide Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: cauciucuri vitara Salut. Daca te mai intereseaza sa cumperi anvelope, am dimensiunea pe care o doresti model FULDA TRAMP 4X4 H. Sunt foarte putin folosite. Eu le-am schimbat, caci mi-am dorit BFG mud. Da-mi un PM, daca mai e de actualitate cererea ta. Numai bine. Puteai scrie asta intr-un PM. Te rog sa folosesti corect forumul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate