Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cauciucuri vitara

cainsef

Postări Recomandate

Re: cauciucuri vitara

Le astepti cam prea pe tava (informatiile) , ti-e lene sa cauti putin pe aici ca sunt o gramada de topicuri deschise pe tema asta.

Si pe langa asta ai putea sa iti faci si o prezentare si sa iti treci locatia la profil :rules

Numai bine

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Le astepti cam prea pe tava (informatiile) , ti-e lene sa cauti putin pe aici ca sunt o gramada de topicuri deschise pe tema asta.

Si pe langa asta ai putea sa iti faci si o prezentare si sa iti treci locatia la profil :rules

Numai bine

momentan sunt in Egypt la munca si intru pe internet de pe mobil, nu prea pot sa caut nimic, si apropos de locatie nu e nimic de ascuns , sunt din constanta, dar cand mi-am facut userul nu am vazut ca tre sa imi scriu locatia (sunt incepator in ale forumurilor). am cerut ajutorul nu sa fiu invatat sa ma prezit.

P.S. oricum am pus o intrebare pertinenta zic eu iar " TU " in loc de raspuns ma apostrofezi, mai bn nu te oboseai sa imi raspunzi.

(nu mai cautata noii intrati sa vezi daca au uitat sau nu ceva din prezentare)

numai bine si " tie "

Link spre comentariu

salutare,bine ai venit in club,prea mult nu poti modifica pe dimensiunea la anvelope,eu zic sa pui 195/80 profil simex sau 205/75 cross country :W :cl

nu ai idee daca s-ar potrivi un set de anvelope 255/60/15 de strada si un rand profil simmex :)

unde pot gasi cauciuri la un pret decent?

o sa ma uit si pe bursa de pe forum cum ajung la un calculator.:)

aj in tara pe 24 octombrie si pana atunci o sa le comand.

multumesc.

Link spre comentariu

se potriveste la fix 255/60/15 daca esti interesat am eu un set de gume de vanzare din acestea late,iar profil simex nu stiu daca este pe 205/75 dar 195/80este sigur si intra numai bine dar ai nevoie de niste jante de tabla la ele ca cele de alu cu 7J sunt prea late

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

se potriveste la fix 255/60/15 daca esti interesat am eu un set de gume de vanzare din acestea late,iar profil simex nu stiu daca este pe 205/75 dar 195/80este sigur si intra numai bine dar ai nevoie de niste jante de tabla la ele ca cele de alu cu 7J sunt prea late

multumesc tuturor pentru raspunsuri. de gumele tale sunt interesat, in ce stare sunt, un pret, si daca ne intelegem si mai e valabil le iau cand ajung in romania adica pe 25 octombrie dimineata in aeroport otopeni.:)

multumesc

Link spre comentariu

sunt in stare chiar foarte buna,atat am folosit pana am adus masina din dermania,ne putem intelege si la pret si la ori ce uite numarul meu 0763630114 si dacavrei poti sa vezi gumele pe forum la vanzari diverse

viewtopic.php?f=30&t=8121

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Salut.

Daca te mai intereseaza sa cumperi anvelope, am dimensiunea pe care o doresti model FULDA TRAMP 4X4 H. Sunt foarte putin folosite. Eu le-am schimbat, caci mi-am dorit BFG mud. Da-mi un PM, daca mai e de actualitate cererea ta.

Numai bine.

Puteai scrie asta intr-un PM. Te rog sa folosesti corect forumul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare