Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zincare, cromare , nichelara, galvanizare

Unimog

Postări Recomandate

Re: Zincare, cromare , nichelara, galvanizare

De ceva timp ne ocupam si noi de zincare argintiu sau galben piese cu gabarit max.

2000x600x200 mm

exista si varianta de zincare din 2 ( adica odata jumatate si pe urma a 2-a jumatate

ex. de pret set 4 buc jante 200-250 ron

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 ani mai târziu...

Salutare,am si eu de galvanizat un sasiu in Bucuresti sau imprejurimi,imi puteti recomada ceva?

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Si eu am inceput sa caut in Bucuresti. Dragos daca afli ceva da un semn, te anunt daca am gasit ceva.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

la Fagaras in incinta fostului combinat...iti zincheaza aia toata masina daca-si pun mintea

la mine la munca au zincat un cadru metalic de dimensiunile unui sasiu de camion fara nici o problema

Link spre comentariu

Am gasit in Bucuresti, la Prodmetcom, zincare termica, pretul este de 50ron/mp. La sasiul meu, ar iesi ~400ron, cu indulgenta.

A mai gasit si Costin in alta parte, inca nu am toate detaliile, zincare electrolitica 800ron.

Am discutat cu cineva care a lucrat pe la diverse combinate pe vremuri si zicea ca zincarea termica nu se preteaza la sasiuri auto, ca otelul din care sunt facute are concentratie mare de carbon si mangan, iar zincarea termica nu ar tine prea mult.

Se pare ca ar fi mai ok pentru asa ceva zincarea electrolitica, desi stratul depus e mai subtire decat la cea termica. Sasiul oricum va fi grunduit peste si terosonat.

Acum habar nu am ce sa aleg, asa ca daca sunt oameni care se pricep la asa ceva dati si voi o parere.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare