Unimog Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Zincare, cromare , nichelara, galvanizare De ceva timp ne ocupam si noi de zincare argintiu sau galben piese cu gabarit max. 2000x600x200 mm exista si varianta de zincare din 2 ( adica odata jumatate si pe urma a 2-a jumatate ex. de pret set 4 buc jante 200-250 ron 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TÂLVETE Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Zincare, cromare , nichelara, galvanizare La Vilcea undeva pe centura. Revin zilele urmatoare cu detalii mai ample si nr. telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: Zincare, cromare , nichelara, galvanizare Salutare,am si eu de galvanizat un sasiu in Bucuresti sau imprejurimi,imi puteti recomada ceva? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Zincare, cromare , nichelara, galvanizare Si eu am inceput sa caut in Bucuresti. Dragos daca afli ceva da un semn, te anunt daca am gasit ceva. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Zincare, cromare , nichelara, galvanizare la Fagaras in incinta fostului combinat...iti zincheaza aia toata masina daca-si pun mintea la mine la munca au zincat un cadru metalic de dimensiunile unui sasiu de camion fara nici o problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Zincare, cromare , nichelara, galvanizare Am gasit in Bucuresti, la Prodmetcom, zincare termica, pretul este de 50ron/mp. La sasiul meu, ar iesi ~400ron, cu indulgenta. A mai gasit si Costin in alta parte, inca nu am toate detaliile, zincare electrolitica 800ron. Am discutat cu cineva care a lucrat pe la diverse combinate pe vremuri si zicea ca zincarea termica nu se preteaza la sasiuri auto, ca otelul din care sunt facute are concentratie mare de carbon si mangan, iar zincarea termica nu ar tine prea mult. Se pare ca ar fi mai ok pentru asa ceva zincarea electrolitica, desi stratul depus e mai subtire decat la cea termica. Sasiul oricum va fi grunduit peste si terosonat. Acum habar nu am ce sa aleg, asa ca daca sunt oameni care se pricep la asa ceva dati si voi o parere. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate