cos Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Golire completa instalatie racire Y60??? Dca baga sonda (....nazogastrica...) pina in /de la cel mai jos punct al instalatiei de racire - calorifer , cred ca e treaba buna. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Golire completa instalatie racire Y60??? Pai sa ne hotaram, vorbim de spalare sau de evacuare completa a lichidului de racire?! ca sunt treburi diferite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Golire completa instalatie racire Y60??? Pai daca tot schimb si tipul de antigel, nu ar merge intre golire si umplere o spalare??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Golire completa instalatie racire Y60??? Desigur, eu ziceam doar asa ca daca vrei sa scoti chiar tot din instalatie este destul de complicat. Banuiesc ca aparatul iti face spalarea instalatiei, apoi aspira apa ( nu cred ca aspira mai mult de 90% pt ca operati ar dura prea mult) si it baga antigelul nou. Nu cred ca aparatul iti scoate chiar tot pt ca tehnic nu este necesar, un 10% apa curata nu afecteaza buna functionare a motorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Golire completa instalatie racire Y60??? si pana la urma pentru un patrol y60 din '92 ce culoare de antigel se pune ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Golire completa instalatie racire Y60??? si pana la urma pentru un patrol y60 din '92 ce culoare de antigel se pune ?? Aceeasi culoare cu ala pe care l-a avut masina in instalatie........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Golire completa instalatie racire Y60??? Tipul clasic , etilenglicol . Nu face mofturi nici la altele , dar nu e necesar , adica nici nu ajuta , dar nici nu incurca . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate