sop Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Deci ... cum se poate seta busola de pe inclinometru sa arate corect punctele cardinale? Masina pe care este montat inclinometrul (sau ...clinometru...cum se zice corect?...) este Toyota LC J9 din 2002. Inclinometrul cu pricina a venit montat standard din fabrica pe ea. Cand am cumparat-o ...si de atunci...busola de pe inclinometru arata tot timpul N. De fapt arata N de jur imprejur... :P Stie cineva cum as putea s-o setez sa arate corect punctele cardinale? Multumiri anticipate! Numai bine. Sorin PS. Inclinometrul are trei butoane: 1. MODE/LIGHT 2. Sageata sus (UP) 3. Sageata jos (DOWN) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Re: Cum setezi busola de pe inclinometru? Buna, Pune masina pe un plan drept, dupa care tine apasat pe cele 2 butoane up&down 3-5 sec pana inclinometrul incepe sa palpaie, dupa care apesi pe mode pt a seta lateral sau fata spate, apoi apesi up or down pentru a regla pe zero, dupa reglare iar mode. Acelasi lucru si pt busola, numai ca dupa ce incepe sa palpaie trebuie sa faci un cerc complet cu masina pt as lua coordonatele . Daca nu reusesti iti copiez complet din carte modalitatea, dar pe luni acum am cartea in masina si masina in service. Bafta! Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 Re: Cum setezi busola de pe inclinometru? @ HEM: Multumesc! O sa incerc sa vad daca reusesc ...doar sa am un pic de timp... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Re: Cum setezi busola de pe inclinometru? Buna, Pune masina pe un plan drept, dupa care tine apasat pe cele 2 butoane up&down 3-5 sec pana inclinometrul incepe sa palpaie, dupa care apesi pe mode pt a seta lateral sau fata spate, apoi apesi up or down pentru a regla pe zero, dupa reglare iar mode. Acelasi lucru si pt busola, numai ca dupa ce incepe sa palpaie trebuie sa faci un cerc complet cu masina pt as lua coordonatele . Daca nu reusesti iti copiez complet din carte modalitatea, dar pe luni acum am cartea in masina si masina in service. Bafta! Am reusit sa setez busola...dar inclinometru ...nu. Daca apas simultan pe "up&down" inclinometru nu palpaie...doar se "umple" cu liniutele alea in totalitate. Iar daca apoi apas "mode" revine la starea anterioara. Oare nu fac eu ceva bine? @HEM: Ar fi posibil sa vezi in carte exact cum zice si apoi sa-mi spui si mie? :grin: Inca o data multumiri! :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
proffroad Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Re: Cum setezi busola de pe inclinometru? Salut! Referitor la busola de la un pajero. Am încercat s-o setez, dar n-am reuşit. Mă puteţi ajuta şi pe mine? Dacă se poate pas cu pas. Mulţumesc! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts