amaru Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 se baga cineva pentru duminica ?? :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 didone te bagi tata??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 gata ,neica sunt pe baricade :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 daca da si o ploaie o sa fie de vis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 va sugerez padurea din stanga ptr polish profesional si senzatii marete! :h5 :P :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 nu le-a placut la polish.....au vrut noroi si cind am ajuns la mlastina s-au intors acasa.....ce pacat....eu eram cu gume de strada si fara turbina... las' ca trece ea cupa kamikaze si iesim noi iar.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 asta daca o sa fie masina intreaga dupa cupa kamikaze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 maine duminica 20.09 la ora 10 pentrom jilava pentru cine merge la calugareni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 .........daca da putina ploaie s-ar putea sa mi fac aparitia si eu....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 daca dupa nunta din seara asta reusesc sa fiu in stare de ceva maine dimneata vin si eu ! Daca nu poate dupa vin la o friptura ceva ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 Probabil voi veni si eu, ampopa si paulbratu, dar inca nu ne-am hotarat. Va dam un raspuns clar mai pe seara, :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 As veni si eu, ca n-am mai fost si sunt curios. Am cauciucuri MT, n-am troliu :D. Daca ramane valabil, dati-mi si mie un numar de telefon sa va pot contacta. Dan Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 Eu ma retrag din cauza rotii dreapta fata care vrea saraca sa plece fara mine :ha: :ha: :ha: Distractie placuta :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 baieti eu cred ca ma bag la nani la ora 10 ne vedem la petrom jilava Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 Amaru si Didone, mersi ca mi-ati aratat si mie gropitele cu noroi de la Calugareni. Poate repetam experienta :grin: Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 Poze ceva? Careva? Eu am fost plecat din Buc ca asa mi se intampla mereu de cand mi-am luat masina de offroad, si se fac iesiri la calugareni. Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 da poate imi schimb masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 Amaru si Didone, mersi ca mi-ati aratat si mie gropitele cu noroi de la Calugareni. Poate repetam experienta :grin: nu noua trebuie sa ne multumesti si noi suntem invatacei in gradinita calugareni sau cel putin eu, :ha: important este ca avem unde invata , :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 N-ati facut bre poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 Eu n-am facut, ca eram ocupat cu manevrele, copiloata a uitat ca era ocupata sa fie stresata :) Parca pasagerul lui Didone a filmat ceva. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 e a fost o iesire scurta ceva de genu hai la calugareni sa rup o planetara :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 :ha: Pai si, asta-i motiv sa nu faceti poze? Daca nu puneti poze nu cred ca ati iesit. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 Pai si, asta-i motiv sa nu faceti poze? Daca nu puneti poze nu cred ca ati iesit. asta asa e ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: iesire calugareni duminica 20.09 Pai si, asta-i motiv sa nu faceti poze? Daca nu puneti poze nu cred ca ati iesit. asta asa e Daca nu ne credeti va dau adresa de la spalatoria unde le-am infundat alora canalizarea cu noroiul din bara si roti. Sigur ma tin minte :banana Cred ca au cazut si cateva broaste de pe sub masina ... Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate