soimu Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 m-ul urmeaza a fi pregatit exterior si vopsit acum atat in viata cat si in acte e alb ma bate gandul sa-l fac verde mat verde mat...avantaje 1. e f interesant si nu necesita intretinere, cu cat mai murdar cu atat mai bine 2. zgarieturile nu mai se vad ...asa bine 3. se poate vopsi fara multa bagare de seama.. dezavantaje 1. actele masinii trebuiesc schimbate 2. e varianta civila de m nu cea militara..nu am accesoriile militare pe el alb, avantaje 1. f elegant 2. actele masinii nu se schimba 3. raritate alb dejavantaje 1. cum am de gand sa ma dau pe teren... murdaria si zgarieturile o sa ma inebuneasca 2. pregatirea si vopsirea trebuiesc sa fie facute profi...altfel se vad greselile ei? ce spuneti? verde mat sau alb? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Parerea mea.. Alb.. deja verde la M e prea "comun" pt cele provenite din armata domina piata. Al tau fiind civil.. merita sa ramana civil. si daca nu bagi in seama zgarieturile, nu te vor deranja. :D ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ALB. Arata mai bine decat verde...Parerea mea. Apropo, nu mai poti pune un "poll" la topic, poate voteaza mai multi...! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ... zici ca-l vrei ca sa te dai in teren cu el ... fa un efort si vopseste-l in verde mat [ kaki ], o sa te feliciti singur dupa cateva iesiri ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 dak-i alb...trage-i verde pe unde se zgarie (probabil o sa mai ramana plafonul :D ) si cred ca nu mai trebuie sa-i schimbi actele :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 pe alb nu se vad rau zgirieturile, intreaba-l si pe manole Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Si eu cred ca arata bine asa, ALB. Da-l in p... de murdarie ca oricum e masina de teren. Iar zgarieturile.... Noi avem Opel Astra alb si dupa un shortcut l-am zgariat (era un drum cu noroi si nu am vrut sa ramanem suspendati, asaca am bagat pt dreapta in tufis) . si nu se vede decat daca esti fff atent. Si sunt destul de adanci... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Masina de teren fara zgarieturi e ca un caine campion fara pedigree....am si eu cateva zdravene...da pe BMW....si m-am obisnuit cu ele :D ....gandeste ce o sa am pe aia de teren cand o sa o cumpar :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Masina de teren fara zgarieturi e ca un caine campion fara pedigree....am si eu cateva zdravene...da pe BMW....si m-am obisnuit cu ele :D ....gandeste ce o sa am pe aia de teren cand o sa o cumpar :D :D :D continuarea e asta....SI BARBATUL FARA BURTA E CA CERUL FARA STELE :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Io mi-am lasat special burta, ca sa nu zica lumea ca-s sarac si ca n-am ce manca :mrgreen: ... altfel, ma stiti doar, sportiv inrait ! ... PS : Fa-o verde ! ... de zgariat, oricum se va zgaria, aici nu ne tocmim :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Masina de teren fara zgarieturi e ca un caine campion fara pedigree....am si eu cateva zdravene...da pe BMW....si m-am obisnuit cu ele :D ....gandeste ce o sa am pe aia de teren cand o sa o cumpar :D :D :D X5 oare????????? :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 ...am si eu cateva zdravene...da pe BMW....si m-am obisnuit cu ele :D ... X5 oare????????? :lol: :lol: :lol:[/quote:1bklfwdf] ... ah, cum invarti tu cutitu'n rana :mrgreen: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Io mi-am lasat special burta, ca sa nu zica lumea ca-s sarac si ca n-am ce manca :mrgreen: ... altfel, ma stiti doar, sportiv inrait ! ... PS : Fa-o verde ! ... de zgariat, oricum se va zgaria, aici nu ne tocmim :D ...[/quot halberistul campion :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Vreti sa faca el masina ca Tuborgu' nou......verde :roll: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 X5 nu....ca-i ca a mea... doar mai inalta....da un Patrol ....sau un M .....cu ceva transplant din import.....nu ar fi de refuzat :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Gabi G are dreptate , pe alb nu se vad zgarieturile, tocmai din acest motiv i-am schimbat culoarea. Am facut-o rosie! :twisted: MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 25, 2007 Autor Partajează Postat Mai 25, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: alba va fi atunci forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Ce atata nehotarare, ba alba, ba verde. Fa-o rosie. Alege ce-ti place, asta e cel mai important. Vand piese patrol http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?p=3738#3738 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate