Vizitator adila Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 salut! Chiar mi s-a parut o masina interesanta acest Jimny si as vrea s stiu cam care ar fi pretul corect pt. una fabricatie 2000 inmatriculata. multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: pret corect jimny Este greu sa dai cu parerea cand nu ai subiectul. Cu totii stim ca e o masina buna, dar sunt f multe necunoscute....km, a fost sau nu lovita, stare caroserie, stare motor, ...etc. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: pret corect jimny stiu,asa este.ma gandeam la una in mintile ei,o suta si un pic de km,ceva bunutz. am vazut cateva pe autovit pana in 6000 de euro. oare asta ar fi pretul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: pret corect jimny vezi tu, pe net preturile sunt un pic unflate dar pe acolo bate un jimny Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: pret corect jimny cam asa e,dar cred ca e un pret bun.oricum,multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: pret corect jimny acuma tu stii in ce stare este masina si ce motorizare are si alte caracteristici daca e ok e un pret corect Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: pret corect jimny am inteles. multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: pret corect jimny stiu,asa este.ma gandeam la una in mintile ei,o suta si un pic de km,ceva bunutz. am vazut cateva pe autovit pana in 6000 de euro. oare asta ar fi pretul? Eu zic ca e mare acest pret Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate