scaraoscky Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Salutare, Nu am stiut unde sa postez si avand in vedere ca acest topic se adreseaza posesorilor de Suzuki, am o mare problema si sper ca cineva sa ma poata ajuta. Am o veverita (Suzuki Vitara - 1995) cumparata de curand din Onesti si incerc acum sa o inmatriculez insa mi-a expirat certificatul de autenticitate si cind am fost la RAR pentru reinoire, am fost respins pe motivul ca rotile nu au caracteristicile din cartea masinii (gentile si cauciucurile fiind prea mari). Asfel, va rog mult cine are sa imi imprumute 4 roti de serie pentru un Suzuki Vitara (cauciucuri de 205) ca sa pot sa reinoiesc certificatul de autenticitate si sa o inmatriculez. Va multumesc mult Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte Salutare, Nu am stiut unde sa postez si avand in vedere ca acest topic se adreseaza posesorilor de Suzuki, am o mare problema si sper ca cineva sa ma poata ajuta. Am o veverita (Suzuki Vitara - 1995) cumparata de curand din Onesti si incerc acum sa o inmatriculez insa mi-a expirat certificatul de autenticitate si cind am fost la RAR pentru reinoire, am fost respins pe motivul ca rotile nu au caracteristicile din cartea masinii (gentile si cauciucurile fiind prea mari). Asfel, va rog mult cine are sa imi imprumute 4 roti de serie pentru un Suzuki Vitara (cauciucuri de 205) ca sa pot sa reinoiesc certificatul de autenticitate si sa o inmatriculez. Va multumesc mult Autentificarea se refera doar la verificarea seriilor autovehiculului ca ele sa corespunda cu actele. Nu vad ce treaba au ei cu rotile masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte RARul poate face nazuri de la orice, iar asta e unul dintre primele motive... chiar daca vrei doar autentificare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte VITARA nu este veverita,iar cu cauciucuri doar cei din zona te pot ajuta sau daca vii la cluj atunci eu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte Daca dai o bere, treci prin Tineretului si poate rezolvam :grin: 0721 766 058 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte Salutare, Nu am stiut unde sa postez si avand in vedere ca acest topic se adreseaza posesorilor de Suzuki, am o mare problema si sper ca cineva sa ma poata ajuta. Am o veverita (Suzuki Vitara - 1995) cumparata de curand din Onesti si incerc acum sa o inmatriculez insa mi-a expirat certificatul de autenticitate si cind am fost la RAR pentru reinoire, am fost respins pe motivul ca rotile nu au caracteristicile din cartea masinii (gentile si cauciucurile fiind prea mari). Asfel, va rog mult cine are sa imi imprumute 4 roti de serie pentru un Suzuki Vitara (cauciucuri de 205) ca sa pot sa reinoiesc certificatul de autenticitate si sa o inmatriculez. Va multumesc mult Autentificarea se refera doar la verificarea seriilor autovehiculului ca ele sa corespunda cu actele. Nu vad ce treaba au ei cu rotile masinii. In momentul in care faci certificatul de autenticitate pentru inmatriculare, cei de la RAR iti fac si ITP-ul de care ai nevoie la inmatriculare. Deci dupa ce ai facut Identificarea in vederea inmatricularii iti vor dau talon mic (al meu a fost galben) cu viza lor adica ITP-ul, apoi 2 ani stai cuminte! Eu asa am patit la Jimny al meu adus din Germania fabricatie 2006 prima inmatriculare 2007. ATENTIE sa primesti si acest talon cu ITP-ul altfel nu o poti inmatricula!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte In momentul in care faci certificatul de autenticitate pentru inmatriculare, cei de la RAR iti fac si ITP-ul de care ai nevoie la inmatriculare. Deci dupa ce ai facut Identificarea in vederea inmatricularii iti vor dau talon mic (al meu a fost galben) cu viza lor adica ITP-ul, apoi 2 ani stai cuminte! Eu asa am patit la Jimny al meu adus din Germania fabricatie 2006 prima inmatriculare 2007. ATENTIE sa primesti si acest talon cu ITP-ul altfel nu o poti inmatricula!!! Aici nu se pune problema de ITP pt ca masina a fost luata din tara Am o veverita (Suzuki Vitara - 1995) cumparata de curand din Onesti... Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte Da...RAR Bucuresti sunt extra mega javre si se leaga de orice chiar daca autenticitatea se refera la seriile de sasiu/motor pentru a certifica ca masina nu a fost furata .... dar....- Cind am luat masina, aveam ITP si certificatul de autenticitate. Din cauza ca a expirat acest certificat a trebuit sa fac unul nou - Cei de la RAR Bucuresti s-au luat de bara si de roti - i-am induplecat eu cu bara dar de roti nici nu au vrut sa auda....asa ca imi trbuie 205/70/15 Multumesc Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte Am eu niste cauciucuri de vinzare aici: viewtopic.php?f=96&t=11084 Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Roti/Ajutor de 1000 puncte Multumesc insa am vb cu Busu si ma ajuta el si imi imprumuta 4 roti sa trec de RAR. :ypu Multumesc mult Busu pt ajutor! Se poate inchide acest Topic! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate