pitonul Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Ma bate gandul de un Defender ... !!!! Dupa cum o spune si titlul, ma bate gandul sa achizitionez un LR Defender, Niva este buna, si va mai ramane o buna bucata de vreme, insa prefer un Defender pentru iesiri gen Baia Mare, pentru concedii (gen cel de acest an ~ 1600 Km - din care vreo 800 pe forestier si cateva noroaie), Niva mi-a cam dat batai de cap in concediu, si din acest motiv as opta pentru un Defender, insa sunt in dubiu, nu stiu ce sa fac ... poate ma ajutati voi!!!! Gandurile mele sunt spre pregatirea lui ca si masina de familie (expeditie), si nu vreun concurs sau iesiri prea extreme, vreau sa fie masina cu care sa pot ajunge in locuri a caror frumusete iti taie respiratia, si asta fara a sta cu grija de temperatura la motor sau alte eventuale prb. ... in sfarsit ati inteles despre ce este vorba :grin: Sunt interesat in principal de punctele lui forte si cele slabe.... Ce ai definitivat ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: In primul rind depinde despre ce genereatie vorbesti. Referitor la ultima generatie: Tractiunea este clasica, cu blocant doar central si cu sistemul de tractiune care actioneaza cu ajutorul frinelor Sasiul este puternic, puntile la fel Caroseria de aluminiu, dar lucrata grosolan. Interiorul grosolan, cu dezavantajul cel mai mare ca nu ai deloc vizibilitate. Nu mi-a placut cum functioneaza levierul de comutat in reductor si de blocare a dif central. E groaznic Motorul e destul de puternic, dar se urneste greu de jos. Treapta 1 este foarte demultiplicata, cred ca poti pune roti mai mari fara sa schimbi rapoarte in dif. Ruliul este imens, masina merge lejer cu 140 pe sosea, dar la curbe e dezastru Cam atit, restul cind mai imi aduc aminte. Caroseria de aluminiu:montata manual fara responsabilitate Interiorul, depinde de model. Vizibilitatea excelenta ptr. sofer(la 90)Pe timp de noapte sunt probleme cu reflexiile din geamul haionului(usa din spate) datorita pozitiei verticale.Devine o oglinda. In curbe masina sta bine.Probabil erea prea noua. La mine si-a dat drumul pe parcurs.Poate ne intalnim si ne plimbam cu ea.Are 7000 km. Bracajul este imens. In rest, nu este o masina de familie.Am scos un scaun din spate ptr. a avea mai mult spatiu. Cine calatoreste in spate se uita dupa avioane sau dupa broaste. Cei din spate nu au vizibilitate . Consum mediu 10% Putem dezvolta subiectul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Februarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: Ma bate gandul de un Defender ... !!!! Deocamdata inca nu am definitivat nimic, o sa ma gandesc la achizitie incepand de la sfarsitul anului, deocamdata am de terminat leasing-ul la Chevy... Mi-ar placea sa merg cu una, chiar sunt curios cum merge, spune-mi te rog in ceea ce priveste motorul, cum trage???, ai bagat-o pe la munte??? pe unde te-ai dat cu ea???? .. oho am atatea intrebari sa-ti pun :cort , poate iesim impreuna pe undeva cand o fi sa rezolv prb cu Chevy-ul si discutam atunci mai multe ... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: Ma bate gandul de un Defender ... !!!! Ma bucur ca ai citit si ai raspuns. Motorul trage bine. Pe asfalt o simti masina abia dupa ce schimbi a 3 a. Pana atunci, tractor. Pe aratura este o placere sa mergi cu ea. Nu ma pot lauda cu trasee sau ca m-am dat cu ea deoarece ma gandeam sa o menajez pana la prima revizie. Pe urma avem destule trasee, mai ales Apusenii. In conditiile cand circul cu mai multe masini, cu ea am facut 7000 km din noiembrie. Cel mai greu mi-a fost cu contactul care este pe stanga. Acum il caut si la celelalte tot pe stanga. La inceput am regretat-o, dar acum chiar imi place. Am mai investit "o masina" in ea: cauciucuri, troliu, bara ptr. troliu, portbagaj(l-am luat de la Premium:2000 euro. ma gandesc cu groaza ce inseamna 3 ani de garantie la ei, sau sa renunt la ea), proiectoare, etc. NU regret nimic. Mi-ar facea placere sa ne intalnim. 0744823449 ; 0720177188 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Februarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Ma bate gandul de un Defender ... !!!! Pe urma avem destule trasee, mai ales Apusenii. ... Am mai investit "o masina" in ea: cauciucuri, troliu, bara ptr. troliu, portbagaj ... Ehee in Apuseni mi-am facut concediul anul trecut, am spus ca sunt in trecere, dar am mi-a luat vreo 3~4 zile, nu as mai fi plecat, sunt niste zone extra, si trasee pentru fiecare, plus ca sunt cativa tovarasi de forum care locuiesc prin zona, si ne pot ajuta si ei cu ceva trasee :jp1 . Oricum se aude de organizarea unei intalniri a clubului prin primavara - probabil Aprilie, asa ca daca nu reusim sa iesim pana atunci, te invit , si te asigur ca nu o sa-ti para rau, iar la acest gen de intalniri, o sa ai ocazia sa vezi ce poate masina, asa ca dai tare sa faci km pentru revizie ca sa scapi de o grija :grin: . La lista de mai sus de investitii trebuie sa mai adaugi un mic amanunt , o statie de emisie-receptie tip CB, este foarte utila, mai ales cand mergi cu mai multi prieteni in coloana , sau "colegi" :lol: :lol: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate