Guest bogdan vet Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Stie cineva unde e seria de sasiu la mithubishi pajero , model 92?Dar cea de la motor?Vreau sa inmatriculez masina in Bulgaria si vreau sa verific intii seriile!Am cumparat-o din Anglia!Multumesc anticipat!PS: La modelul shogun motor de 2800, fabricatie 96, locatia seriei e la fel ca la celelalte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Re: serie sasiu mithubishi pajero model 92 Seria la sasiu se afla in spatele rotii dreapta spate, pe sasiu, pe partea exterioara. Seria la motor am impresia ca e la fel ca la 2500 si se afla deasupra electromotorului, pe blocul motor, stantata pe orizontala, adica o vezi daca te uiti de sus, nu de pe o parte. Blocul are o bucata de 2 cm pe 7 cm iesita in afara, inspre aripa, acolo deasupra ei e si seria. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Re: serie sasiu mithubishi pajero model 92 Seria la sasiu se afla in spatele rotii dreapta spate, pe sasiu, pe partea exterioara. Seria la motor am impresia ca e la fel ca la 2500 si se afla deasupra electromotorului, pe blocul motor, stantata pe orizontala, adica o vezi daca te uiti de sus, nu de pe o parte. Blocul are o bucata de 2 cm pe 7 cm iesita in afara, inspre aripa, acolo deasupra ei e si seria. Cam asa e la a mea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts