lucian.f Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Salut Am 29 ani sunt din Sibiu si va prezint noua mea masinuta. VW T3 Syncro, 1.9 benzina ~ 90Hp, 2 diferentiale blocabile. Masina provine de la U S Army de la o baza aeriana si sunt super multumit de ea in teren. O sa ii fac anumite modificari pentru teren precum si pentru confortul meu. Va tin la curent. :grin: ____________________________________________ Syncro Rules !! (Mai ales cu diferentiale blocabile) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian.f Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Poze. ____________________________________________ Syncro Rules !! (Mai ales cu diferentiale blocabile) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro sa o stapanesti sanatos! bun venit! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Sa o stapanesti sanatos. Arata foarte bine :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Sa te bucuri de ea !!! :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Bun venit. Super...asteptam poze cu modificarile ce vor urma... :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Faina jucaria, ce supercamper poti face din ea... Rotile par de Samurai, Gresesc? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :1 :W in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :P :P Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Scuze am vrut sa zic :W :W Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Bne ai venit!Am avut si eu vw dinasta dar modelul normal.Este o super masina numai ca trebuie sa ai mare grija de ea pt ca piese se gasesc foarte rar(cele de transmisie). Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :1 :1 Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MarianR Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :W :1 Sa o stapanesti sanatos !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Bine ai venit in :cl ... Sa o stapanesti sanatos :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :W :cl Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian.f Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Faina jucaria, ce supercamper poti face din ea... Rotile par de Samurai, Gresesc? Rotile intredevar seamana cu cele de samurai dar nu sunt. Nu se potrivesc. Sunt ceva aftermarket special pentru Syncro. Multi s-au pus jenti de la alte masini dar nu scot destul de mult cauciucul in afara si freaca arcul sau sasiul in anumite situatii. Sunt destul de scumpe si se gasesc greu. Dar merita. ____________________________________________ Syncro Rules !! (Mai ales cu diferentiale blocabile) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Fain. Poate ca e mai lunga decat o masina specializata de offroad, dar spatiul interior oferit si ceea ce poti face cu el merita toti banii. Te bagi sa-l faci camper, sau il lasi asa? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :W Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Bun venit Lucian. Chiar ma intrebam vazand dimensiunea "jucariei", sa vorbim cu cei de la ROMSILVA, sa mai rareasca din copaci, sau sa vorbim cu Atelierele Harniciei sa mai scurteze din "obiect"? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian.f Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Mersi de urari haiducilor. Pai o sa il fac inauntru sa fie locuibil (doar pentru dormit) dar nu caper ca o sa imi zboare peste tot aragazul, dulapurile si chiuveta la modalitatea mea de mers in offroad. :ha: Masina e foarte confortabila la drum accidentat dar intradevar piesele sunt rare. Cel mai mult imi place cand vad oamenii de pe margine cum se uita la mine cand ma bag cu masina prin locuri imposibile. Ei cred ca e numai cu tractiune spate si vin ca la urs sa vada ce fac si mai ales de ce. La o astfel de iesire au inceput sa aplaude si sa ma filmeze cu telefoanele de parca eram o vedeta internationala. Eu depaseam coloana interminabila de masini pe partea stanga pintre niste mormane mari de pamant aduse si basculate de utilajele de construcii :ha: Ne vedem prin paduri. :ca ____________________________________________ Syncro Rules !! (Mai ales cu diferentiale blocabile) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Lucian Sibiu reloaded T3 Syncro Bun venit in :cl :h5 :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate