vlad Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Sunt inscris de mai multa vreme, intru pe forum aproape zilnic dar frumos este sa ma si prezint: Vlad Constantinescu, 33 ani, detin si conduc o mica firma de vanzari. Pasiunea pentru masini 4x4 a inceput cu un IMS destul de "neoriginal", cu care m-am luptat vreo 2 ani pana l-am dat, cu gandul sa iau un altul 100% original. Pe lista de achizitii se mai afla un Defender 110 si un Pinz. Defenderul sper sa-l iau nou si sa-l tin o viata. Deocamdata singura masina 4x4 detinuta este o Skoda Octavia. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Re: Salutare Tot gandindu-ma la Defender am luat pana la urma un ... G280, model 460 :banana (cel de la Vanzari)! Masina are suspensie ORC +4cm, arata si merge foarte bine. Intr-o prima faza va primi gume pe 33 (sper sa nu atinga nicaieri). Apoi un troliu si o statie. Intre timp sunt cu ochii pe guvernanti si pe taxa lor de poluare/inmatriculare. Masina va fi una de tura nu de extrem. Important este sa ma duca si sa ma si aduca din munti, impreuna cu familia si prietenii. Am ales G-ul datorita fiabilitatii lui legendare. De alimentat cu benzina ma mai pricep, la reparat sunt anti-talent! Cu sunt novice in off-road, orice sfaturi sunt binevenite. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate