worldscape Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Pt toti cei care au nevoie de un SEVICE specializat in Off-Road pt Jeep si alte americane... incepand de la reparatii banale si pana la montare de Kituri de inaltare, trolii, confectionare Roll-Cage-uri, scuturi,bari Heavy Duty..., piese de schimb si accesorii specializate si in primul rand "dotat" cu oameni harnici si pasionati Marius Lupu: 0745-005.481 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: SERVICE OFF-ROAD pt seria JEEP si americane. stii cumva intamplator adresa? Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: SERVICE OFF-ROAD pt seria JEEP si americane. Tipul e din Brasov (cred ca tot acolo are si serviceul) si are toate calitatile unui mecanic perfect ptr modificarile noatre : sarguincios, diliman si foarte foarte tipicar! :h5 Nu mi-a lucrat nimic pana acum dar din cateva zeci de minute de stat de vb ... eu zic ca l-am citit! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: SERVICE OFF-ROAD pt seria JEEP si americane. e langa Brasov la intrarea in comuna Halchiu ... ca si punct de reper cand iesiti din Brasov pe drumul de Tg. Mures , pe dreapta este "Hanul din Ardeal", iar in stanga dupa pod este intrarea spre Codlea, prin comuna Halchiu...service-ul este la cca 1 Km de drumul national. sa nu va sperie distanta, ca la ce manopera au servisarii de Jeep in Bucuresti si mai lucreaza si prost, omu trimite in aceeasi bani autoplatforma sa va ia masina si v-o aduce si inapoi ... :grin: PS: in unele locuri chiar e foame mare si e pacat caci sunt oameni valorosi.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: SERVICE OFF-ROAD pt seria JEEP si americane. Sincer cand am probleme cu Jeep-uri la service tot el apelez si eu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate