xxe Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Aveti idee daca se poate monta pe un Pajero 1, o lama pentru degajat zapada? Am cautat discutii pe forum dar nu am gasit nimic. Nici nu am lama respectiva, dar vroiam sa imi fac o idee daca se poate si ce implica. Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Aveti idee daca se poate monta pe un Pajero 1, o lama pentru degajat zapada? Am cautat discutii pe forum dar nu am gasit nimic. Nici nu am lama respectiva, dar vroiam sa imi fac o idee daca se poate si ce implica. Ms Se poate monta lama pt zapada care se actioneaza ori hidraulic ori, mai simplu, cu troliul de pe masina daca este dotrata cu asa ceva. http://farm4.static.flickr.com/3309/3297632025_b11450c36c.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Si oare la cat ajunge una? Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Si oare la cat ajunge una? mai bine dai la lopata... :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Pe toata strada? :grin: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada asa-i, de la strada pana la pensiune la noi de exemplu sunt 1,5 km...tare as fi curios la lopata cat iti ia... :P :ha: :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 (editat) Re: Lama pentru degajat zapada sunt scumpeeeee... dar... cu maini dibace, se poate confectiona relativ usor Editat Noiembrie 20, 2011 de Max 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Sau poti sa incerci aici: http://www.meyerproducts.com/products/plows1.asp "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada @ yo2bt -- buna treaba, am inteles ca la mijloc e prinsa de troliu sa poata fi lasata si ridicata dar ca sprijin unde e ca nu se vede din foto. Mersi, super ideea :1 :1 :banana :banana :h5 @ bogthebat- auauau mi-ai amestecat visele... :p Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Ahhh...gata am vazut, is chior...n-am aproximat distanta :P Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Sa vina PATROLATOR sa faca una. :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Sa vina PATROLATOR sa faca una. :grin: :grin: :grin: :ha: :ha: La ce am vazut ca face Patrolatorul..... sigur iese mai tare si decat aia de la Meyer :h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Atentie: la partea inferioara este bine sa aiba o bucata de cauciuc (dintr-o banda transportoare, de exemplu), altfel se poate propti in denivelari si cine stie ce mai iese (in cazul cel mai simplu si fericit, incepe sa patineze masina - in cazul cel mai nefericit, se rupe din suporti si poate sa rupa si altele dup-aia). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Sau montata lama pe un sistem de amortizare, ca e posibil sa te proptesti intr-un obstacol si sa plingi dupa o bucata de ureche rupta. Probabil ca trebuie sa stai in viteza 1 , dar chiar si asa nu e sigur. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Ai dreptate cos, tocmai asta vb cu Klez ca noi chiar vroiam sa ne apucam de confectionat una si gandindu-ne la plusuri-minusuri am decis ca mai degraba si mai bine iesim cu metoda folosita de tractoare. Adica 2 lame puse la spate in forma de V care prinse cu o bara tip tractare la carlig fac treaba beton. Asa nu te proptesti in nimic , avand forma de V si latime cat de cat la vreo 3m..ar impinge tot..practic se duc prin alunecare cum inaintezi si poti sa mergi cu ce viteza vrei...aproximativ... :ha: :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Uiti un lucru: tu nu esti tractor :ha: . Acum serios, gandeste-te ca trebuie intai sa treci peste zapada pe care vrei sa o degajezi...deci tu vei avea aderenta pe suprafata necuratata, deci randamentul este scazut, pe langa ca trebuie sa tragi dupa tine magaoaia, trebuie sa te lupti si cu nametii. Si cum faci cu locurile in care e greu sa intorci? Cum ridici lamele de pe jos? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Si trasa ai aceleasi forta de suportat in cazul unei opriri intr-un obstacol.Cred ca mai mult iti foloseate sa mergi pe dumul curatat de lama cu ea in fata. De ridicat -lasat nu te sfauiescsa folosesti troliul ,ca se duce repede citiva dinti si ai pe urma altul. Mai sigur cu un tendon reglabil, sigur gasesti pe la tractoare, uns bine si n-ai treaba cu blocarea la inghet. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Merge varianta cu plugul insa trebuie neaparat sa ai lanturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Vizionare placuta http://www.youtube.com/watch?v=m-rtBnX8 ... r_embedded Pret 1600 eur cu TVA si montaj pe orice masina cu sasiu independent Pareri cereti de la Lucian Munteanu ( de aici de pe forum ) are un sistem vandut de mine de 2 ani in functiune 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada foarte tare asta din filmuletul lui Unimog Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Eu am facut drum curat pt turisme pe o portiune de 700 m cu ,,lama" sateasca legata su o shufa primita cado.. (multumiri pe aceasta cale ..inca on data ) Pai daca un aro poate ce sa mai zic de voi ...Adevarat ,asta este metoda ,,tiganeasca "dar da rezultate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada ......sau am eu de vanzare un plug complet de pe samuraiul meu,:) se poate monta pe orice tip de masina de teren. Este reglabil in inaltime si stanga drapta hidraulic, si se regleaza dupa inaltimea masinii mecanic. Are electropompa hidraulica cu 12v, am tot cablajul , relee, etc etc, cand l-am demontat de pe masin era functionala. Pret 1000 euro . "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada daca esti interesat de asa ceva .. pretul ii undeva la 5500 de euro asa ca cea mai buna varianta ii sa iti faci unu sau sa chemi un buldozer sa curete drumu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Lama pentru degajat zapada Pret de oferta aprox 1500 eur , problema este termenul de livrare de 6 saptamini 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate