Vizitator vetx Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 as dori sa imi pun niste gume noi pe veverita...m-am gandit la ceva mixt ,,,si noroi si asfalt..,avand in vedere ca muncesc cu masinuta in zona rurala,,,drumuri de piatra,pamant,iarba,dar si asfalt...ce imi recomandati?si cam unde se invartesc preturile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: gume samurai mt bfgoodrich Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: gume samurai fii te rog mai explicit...nu prea sunt familiarizat cu termenii..de unde le pot cumpara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: gume samurai mud terrain bf goodrich suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: gume samurai Anvelope marca : BF Goodrich Tip profil : MT (mud terrain) Sunt cauciucurile de care ai nevoie. Rezistente pentru asfalt, fata de un alt cauciuc MT, bune si la noroi. Gasesti si aici pe forum pe link-urile din reclame. Mai sunt si alte marci .... doar trebuie sa cauti. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: gume samurai care e domensiunea maxima de anvelope pt un samurai fara modificarea masinii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: gume samurai eu am avut 205 75 15...bfgoodrich mt...si nu avea probleme...cred ca ar merge un 215...sau 205 reeesapat... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: gume samurai Eu am pus Yokohama Geolandar A/T -S 225/70/15 si a trebuit sa tai putin din bara fata (cam 2 cm). Daca nu ai noroaie groaznice poti sa mergi linistit si cu AT-uri (All Terrain) dar nu sunt pentru offroad adevarat. In schimb se tocesc foarte greu pe asfalt (ale mele dupa un an sunt ca noi) si se comporta bine si pe zapada/alunecus iarna. Un link ca sa-ti faci o idee: http://www.yokohamatire.com/tires/geolandar_ats.aspx Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: gume samurai Eu am avut pe a mea 215 R15 si pt masina stock sunt cam maxim. Poate iti incap si 225 dar iti termina directia. Eu, chiar daca am servo pe ea am simtit diferenta cand am trecut pe 205 :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: gume samurai spune-mi te rog la ce pret sunt,dimensiunea,si eventual niste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: gume samurai eu pe jimny le-am avut 2 luni dar am schimbat cu o toyo si de aceeea numai am nevoie de ele, sunt 205/75 r15 parca 95%, exact ce suporta sa nu frece daca vrei sa nu tai! pret 10900 pretul negociabil Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: gume samurai eu pe jimny le-am avut 2 luni dar am schimbat cu o toyo si de aceeea numai am nevoie de ele, sunt 215/75 r15 parca 95%, exact ce suporta sa nu frece daca vrei sa nu tai! pret 10900 pretul negociabil Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: gume samurai Recomand: mud terrain bf goodrich, am avut pe masina sunt ceea ce trebuie. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: gume samurai Si eu sunt interesat de BF Goodrich MT-uri sau AT-uri, inca am dubii! Ca idee, din cei care ati recomandat MT-urile ca fiind excelente, le-a incercat cineva si iarna pe o gheata ceva? am un amic care mi-a zis ca esti cam "balerina" pe gheata si m-a bagat la dubii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: gume samurai In zapada afanata dar nu prea mare sunt bune profilele mud terain sau orice altceva agresiv , in zapada turtita sunt bune Doar anvelopele facute special pentru iarna sau lanturile! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: gume samurai Multumesc pentru sfat! La asta ma gandeam si eu! Nu intru prea des prin noroi, in schimb merg zilnic pe sosea cu ea. Cred ca All Terrain-urile imi sunt suficiente sa fac fata si la gheata sau zapada turtita si la o namolelea mai moderata. Momentan am cauciucuri de iarna Cooper All Weather 215/75/R15 si sunt multumit de ele. Adica am iesit si din clisa destul de nasoala cu ele pe 4L. Am un amic care are un fel de "tractoare" si ii fac un zgomot infernal pe asfalt. Oricum BF Goodrich AT ma tenteaza mai mult decat ce am acum pentru ca au raport 50/50 off-road/on-road si cred ca sunt bune si iarna pe gheata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: gume samurai Pe BFG AT sau MT scrie Mud + Snow, deci nu ai probleme iarna cu ele. Eu merg pe doua randuri de anvelope + jante ... Silverstone Extreme pt chestii mai sofisticate respectiv BFG AT pentru oras si chestii mai soft, ambele set-uri pe 31'. E intr-adevar mai multa munca cu montat/demontat dar e solutia cea mai buna. O solutie de compromis sunt anvelopele reesapate care au profulul Simex-ului si care se uzeaza mai greun pe asfalt, dar sunt zgomotoase si pierzi usor controlul pe umezeaza/asfalt. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: gume samurai Eu am niste Cooper AT discoverer pe 195/80/15 si merg super si pe asfalt si pe noroi :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate