cos Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Cost aproximativ=cine naiba a facut adunarea sa imi spuna si mie , ca le aveam de ceva timp prin atelier si ma uitam cu nervi la ele, ca nu stiam cind le vine rindul, Valoare = inestimabila , nu are ce siguranta sau fir sa te lase, nu esti indus in eroare de aberatii de sonda , cum zicea un clasic. Aspect= cam sovietic..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei Desi intre timp ,ca a trecut ceva apa pe Dunare, l-am plasat mai elegant. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei :grin: cat costa? merge la terrano 1 '91, 27TD ? nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei Nu stiu cum culege presiunea si cine o traduce la motorul tau , dar nimic nu e imposibil . Preturi, naiba le mai stie, eu am multe maruntisuri adunate prin atelier, dar niplul redus ,teul , le-am cumparat , teava e de dacie.....cam berea de o saptamina.Si nu beau bere.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei nici eu nu prea stiu , dar acum are decat bec la bord si vreau sa-i pun manometru ascuns pe undeva .zäi cät costa si m-i le trimiti cu ramburs la bucuresti, str popa stoica farcas , nr.96, sector 3(firma habasit romania srl unde lucrez de luni päna vineri) daca nu merge la nissan le pun la un tractor (u-650m) :h5 nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei Nu merita sa lucram fara sa stim cote si daca e accesibil la motor locul unde se monteaza teul.Mai mult te ajuta un strungar , care sa masoare citeva filete, cumpara doar un manometru si o conducta de dacie potrivita pentru lungimea care iti trebuie, restul la strungar si se instaleaza in 30 min . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei ok :p nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei Iti stau la dispozitie cu orice cunostinte am, daca ai nevoie. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei mersi mult sa vad cand o-i avea timp.le-as fi luat p-alea , cred ca mergeau daca la patrol se potriveau. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei Demonteaza sonda , tine cont de spatiu disponibil , si cu sonda in mina te duci la strungar si faci teul dintr-o bucata, fara sa te mai complici ca mine , cu piese multe . Logica mea a plecat de la gaura fileteta din bloc , unde am tinut neaparat sa folosesc niplul redus , de buna calitate , cu filetul curat si din material de calitate- l-am cumparat de la o firma de hidraulica, impreuna cu teul, ca sa nu am surprize cu filetele si diametrul aproximativ care iese din strung , data fiind importanta gaurii din bloc ,ai stricat-o = ai belit-o..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Masurare directa presiune ulei :p dupa ce termin de semanat graul o sa ma ocup de treaba asta. acum am probleme si cu tractoarele care ba fac pana ,li se strica pompele , rulmenti, etc de am facut sambata 150 km numai intre camp si vulcanizare sau acsa dupa piese sau ulei. :h5 nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate