Ninja Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Sunt curios daca a mers cineva cu Trial Extreme de la Lerma Gomme si pe strada si care sunt impresiile. Intreb pentru ca ma batea gandul sa le las pe masina cand ma deplasez de acasa la un traseu de offroad, pe distante de ordinul zecilor de km, dar mi s-au parut foarte zgomotoase si relativ nesigure la franare si in curbe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? Depinde si pe ce masina sunt montate si depinde si de sofer. Eu le am montate pe Samurai si in afara de zgomot nu gasesc nici un inconvenient, probabil pana la iarna :grin: . Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? Sunt noi? daca da asa fac pana se uzeaza oleaca..vuiesc de zici ca-ti iei zborul...Lasa ca se tocesc un pic si apoi dispare zgomotul, cat despre franare curbe asa sunt ele, sunt prevazute 95% offroad 5% on road. Daca mergi mai incetisor nu cred sa ai probleme cu ele.. Oricum vine iarna si nu te mai ajuta...mai ales daca zici..zeci de km...mai bine le schimbi daca ai de gand sa parcurgi distante din astea cu ele iarna.. Mai cauta pe la topic-uri si ai sa vezi de ce.. :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Septembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? De noi sunt noi si le-am pus pe o Niva. Senzatia este ca la franare ai o oarecare inertie cu anvelopele acestea pana in momentul in care simti ca "prinde" frana. Nu stiu cum sa descriu exact senzatia, dar par foarte "elastice". Oricum toti cei cu care am vorbit mi-au spus ca nu sunt deloc de asfalt, pentru ca li se duc rapid crampoanele exterioare. De zapada nici atat nu poate fi vorba, am inteles ca profilul Simex in general nu e prieten cu zapada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? Exact ce spuneam daca te uiti prin topicuri ai sa vezi exact ca s-a discutat de asta, profilul sijmex nu e de asfalt si de zapada . Este pentru noroieli,mal... Normal la un acaret trebuioe sa ai vreo 3 seturi de gume. Una de iarna , unul tip simex si unul pentru restu(AT, MT) asta daca vrei sa te bagi mai tare si sa o si folosesti in mod regulat, de nu te dai prea mult in teren iti iei niste AT-uri sau M/T-uri si gata. Bafta PS Citeste pe pagina mai jos: Comportament Simex pe zapada :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? Salut. Sunt anvelope noi sau resapate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? Eu am 37 pe patrol si chiar mam dat cu ele pe asfalt. Chestia buna ii ca nu se duc la fel de repede ca si cele nereesapate. Iarna poti sa uiti. Parca ai avea peturi in loc de cauciucuri. Nu prind deloc. Intradevar la viteza fac de zici ca is facute din haribo :), una peste alta eu zic ca is ok. Ii cel mai bun compromis asfalt si off road de vara :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? Eu am 37 pe patrol si chiar mam dat cu ele pe asfalt. Chestia buna ii ca nu se duc la fel de repede ca si cele nereesapate. Iarna poti sa uiti. Parca ai avea peturi in loc de cauciucuri. Nu prind deloc. Intradevar la viteza fac de zici ca is facute din haribo :), una peste alta eu zic ca is ok. Ii cel mai bun compromis asfalt si off road de vara :) Ai folosit tu anvelope Simex originale mai mult timp si ai vazut ca respatele tin mai mult? Nu prea cred. Fa testul real si dupa aceea poti afirma care tine mai mult. Oricum, in nici un caz, un cauciuc resapat nu va tine mai mult decat unul original. Zici ca e cel mai bun compromis asfalt si offroad de vara dar ai pus o frana brusca cu ele pe asfaltul ud ca sa vezi cum mergi ca sania daca ai un pic de viteza? Compromisul intre sosea si teren nu e in nici un caz profilul tip Simex. Profilul gen BF Goodrich MT consider e ca este cel mai bun compromis. http://www.magistral.ro/admin/images/anvelope/anv_poza_65794_BFG-MT-KM-Web.jpg Rezista foarte bine pe asfalt, in teren au caracteristici medii. Punctul lor slab sunt flancurile laterale care sunt destul de moi si se taie mai usor in teren. Din pacate , nu se mai pot importa in Europa deoarece nu se incadreaza in normele de zgomot europene. Rahaturi de UE. In locul lor se importa noul MT respectiv KM2. http://www.titantalk.com/forums/attachments/titan-wheels-tires-brakes/47069d1186622838-new-bf-goodrich-mud-terrain-tire-km2-bfgoodrichkm2-3.jpg Nu l-am testat dar nu il vad la fel de eficient in teren ca si vechiul profil. Poate ma insel. Un alt compromis bun sunt vechile Kumho Venture MT http://koleso.topof.ru/files/kumho_road_venture_mt_834.jpg Am facut multi km si interen si pe asfalt cu ele si au rezistat eroic. Si acum mai am doua bucati care arata destul de bine. Pe celelalte le-am taiat in teren in diferite situatii sau pe asfalt cand mi-a intrat in cauciuc o tabla cazuta de la ceva camion. Un alt compromis interesant este noul MT de la Kumho. Nu l-am folosit dar pare interesant. Este mai agresiv decat vechiul MT deci in teren ar trebui ca sa fie mai eficient. http://image.automotive.com/f/newproducts/10391950+pheader/0809or_04_z+kumho_road_venture_mt_kl71_tires_tire_and_wheel_special+exterior_tires_view.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 (editat) Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? Sunt perfect convins ca un rEsapat tine mult mai mult ca si un silverstone(de exemplu) in conditii de exploatare mixta(asfalt-offroad). Si da, cand este ud se duce sanie, dar de ex eu nu miam pus pe patrol 37 ca sa umblu cam toata ziua cu el pe asfalt. Le-am pus pt ca au fost la pret bun si cele vechi care erau pe masina (tot 37 tot reesapat) erau cam uzate. Cele pe care le-am dat jos au fost la mai multe persoane de pe aici si umbla vorba ca aveau vreo 6 ani. Deci sa vad eu silverstone-u ala care tine 6 ani in conditii dinatea mai si cu asfalt..... Si da, nu scriu numai ca sa imi creasca numarul de mesaje....... Editat Octombrie 9, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? Sunt curios daca a mers cineva cu Trial Extreme de la Lerma Gomme si pe strada si care sunt impresiile. Intreb pentru ca ma batea gandul sa le las pe masina cand ma deplasez de acasa la un traseu de offroad, pe distante de ordinul zecilor de km, dar mi s-au parut foarte zgomotoase si relativ nesigure la franare si in curbe. salut le am pe opel frontera 235x75/15 cu presiunea de 1,6 sint ok, trebuie sa te obisnuiesti un pic cu ele dar pt 10-20 km eu sigur ne le as scimba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Cine a folosit Lerma Gomme Trial Extreme pe strada? eu m-am dat cu ele pe Samurai...pe Patrol...foarte ok pe asfalt uscat...cu un pic de atentie pe asfalt umed..... pe zapada afanata bate orice cauciuc de iarna....mai ales daca sub zapada este noroi...sau ceva moale... pe gheta...poti avea orice tip de guma...ca oricum esti in plus....acolo lanturile fac legea .....kinky nu ?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate