Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de Discovery

Salmonelu

Postări Recomandate

Salut tuturor.

Ma numesc Marius Galatchi, sunt arhitect, si sunt pasionat cam de tot ce inseamna iesiri in aer liber.

Locuiesc in Bucuresti, zona Teiul Doamnei si sunt un nou posesor de Land Rover Discovery 1 din 1993.

Masina am luat-o de la Hary Mitran din Craiova caruia ii multumesc cu aceata ocazie. Masina se prezinta ok pana acum (am mers 2 zile cu ea).

O sa incerc sa ma integrez in comunitatea voastra si sa ne vedem cat mai curand la intalniri.

LAND...:tr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nou posesor de Discovery

M-am apucat de modificari.

In primul rand i-am dat jos folia de pe geamuri, chiar daca arata bine. Nu vedeam nimic noaptea.

Dupa ce am curatat-o cum se cuvine, am vazut ca ar trebui sa ii repar contraaripile care sunt un pic mancate de rugina.

Trebuie sa ii fac si o revizie generala (filtre, ulei, etc).

Pentru cei care nu cunosc masina sa ii fac o prezentare (copy/paste din anuntul de vanzare):

AC,kit+5cm BRITPART,kit amreiajHD,troliu ,roti off-road,cruci skimbate,bucsaraia si capete barae skimbate,carlig,snorkel,roiectoare,portbagaj,geamuri negre,statie cu antena,pompa apa noua,baterie noua,kit distributie skimbat,telescop directie HD.... cam atat :)

Poate cineva sa imi recomande un mecanic bun/ieftin :h5 care cunoaste Land Rover modelul asta si sa fie din Bucuresti?

Tinichigeria ma gandeam sa o fac la Fetesti (acolo m-am nascut/crescut) in ideea ca e mai ieftin. Daca stiti in Bucuresti si asa ceva.... Orice sfat e bine venit.

Link spre comentariu

L-as vopsi.. as vopsi toata masina chiar.. dar sa ii fac tinichigeria inainte...

Am si eu o intrebare. Exista vreo posibilitate de a inscrie in talon roti mai mari sau se pot lua cei de la Rar de mine pentru kitul de inaltare?

Link spre comentariu

Dute la o reprezentanta Land Rover si cere-i inginerului de acolo sa iti dea o foaie cu toate cauciucurile si jentile care le recomanda producatorul , cu aia ar trebui sa te duci la rar si sa ti le treeaca in talon. Daca vrei sa pui tu mai mari e pe barba ta :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

Eu te sfatuiesc sa ai pui cauciucurile mentionate in talon...eu am patit-o si mi-au dat revenire!

Astazi am revenirea si iti spun daca cei de la RAR Bucuresti se i-au de partea cu inaltatul.....sper sa nu...!

Bafta!

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru urari.

Astazi am scos-o pentru prima data intr-un loc destul de soft pentru ea, pe malurile Dunarii la o partida de pescuit. Desi nu am prins nici-un peste m-am jucat cu movilele de pamant din zona... floare la ureche .... trebuie sa o scot si intr-un loc unde o sa-i placa cu adevarat. O sa caut la sectiunea "intalniri" si sper sa ne vedem la prima.

Toate cele bune,

Marius. :ypu

Link spre comentariu

:W :cl :h5 sa o stapanesti sanatos !Ai achizitionat o masina buna de la un om cu suflet mare :bravo

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Nici tu nu ii vopsesti snorkelul ala negru ? ca arata ciudat asa din 2 culori , argintiu si negru :h5

Snorkelul nu se vopseste ca e din inox,sa o stapanesti sanatos :h5 si sa te bucuri de nici mai mult nici mai putin decat m-am bucurat eu 30000km multe iesiri si niciodat remorcat acasa :hi

:cl
Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare