Dan Popescu Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Cu deosebit regret trebuie sa va anunt ca un coleg sportiv bulgar a decedat intr-o etapa speciala a Maratonului Offroad 2009 Bulgaria-Macedonia-Grecia. Cursa de fapt este una de rallyraid. Accidentul a avut loc pe 20 septembrie 2009. Ilko Kiryakov, 46 ani, om de afaceri, pilota un ATV Bombardier Outlander 650 cand a suferit un accident violent decedand pe loc. In momentul accidentului nu se mai afla nimeni in apropiere, nefiind nici un martor direct. Accidentul a fost descoperit de colegii de cursa, cand in urma neprezentarii lui la un Punct de Control au plecat in cautare. Ilko s-a nascut la data de 15.01.1963 si locuia impreuna cu familia la Sofia, Bulgaria. La acelasi concurs a participat si un concurent roman, Alin Mihai ale carui reactii le asteptam pe forumul http://www.rallyraid.ro cand se va intoarce in tara. Doi componenti ai comisiei de rallyraid (eu si Victor POP) l-am cunoscut in primele doua zile de cursa, fiind prezenti la startul competitiei pentru intalniri in vederea sicronizarii Campionatelor Nationale de Rallyraid din zona. Avand o oarecare experienta de alergator ATV la Rallyraid voi propune cateva masuri si schimbari in regulamente care ca conduca la cresterea sigurantei participantilor la cursele de rallyraid, in special pilotii de ATV, quad si moto. Ceremonia de inmormantare a avut loc deja pe 23 septembrie 2009. Cu acceptul tacit al tuturor sportivilor, organizatorilor si federatiilor auto si moto in numele nostru al tuturor, prin Comisia mixta auto-moto de Rallyraid voi transmite o telegrama de condoleante familiei. De asemenea voi propune organizatorilor bulgari ca etapele de rallyraid ce se vor desfasura in zona accidentului, in viitor, sa poarte denumirea Memorialul Ilko Kiryakov. Este o masura atat de respect si comemorare cat si permanenta aducere aminte ca sportul motorizat este unul deosebit de greu, complex si de miza maxima: viata. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele. Mentionez ca Rallyraid-ul (raliul tot teren) este sportul motorizat care reuneste la startul aceleiasi curse toate categoriile de vehicule: auto, camioane, ATV, Quad, moto, iar spiritul de camaraderie este foarte puternic. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Rest in peace ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi R.I,P. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Dumnezeu sa-l ierte :sr Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi cuvintele sunt de prisos odihneasca-se in pace si liniste. :sr un motiv in plus pentru noi toti sa intelegem ca acest sport sau pasinune pentru altii trebuie facut intotdeauna in ECHIPA. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Odihneasca-se in pace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Pacat , viata nu se uita daca esti batran sau tanar , sarac sau bogat, te ia de nu te vezi :sr Dumnezeu sa`l ierte ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosa Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Odihneasca-se in pace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi R.I.P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi R.I.P,,, traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Mentionez ca Rallyraid-ul (raliul tot teren) este sportul motorizat care reuneste la startul aceleiasi curse toate categoriile de vehicule: auto, camioane, ATV, Quad, moto, iar spiritul de camaraderie este foarte puternic. probabil ca daca facea ca " unii " sa-si duca atv-ul cu duba pana la linia de sosire era in viata si acum, apropo de camaraderie si echipa - imi cer scuze dar nu m-am putut abtine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Odihneascase in pace ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Odihneascase in pace ! suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Odihneascase in pace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi probabil ca daca facea ca " unii " sa-si duca atv-ul cu duba pana la linia de sosire era in viata si acum, apropo de camaraderie si echipa - imi cer scuze dar nu m-am putut abtine Chiar nu inteleg cei ai vrut sa spui cu asta. Poti sa explici mai clar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alin01mm Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi RIP Ilko! Cam ciudat mesajul tau colegule! Poate esti mai clar ca eu si Petar am fost coechipierii lui si eram si cu duba!! Adica ce vrei sa insinuezi?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi nu va faceti griji, se refera la altceva si nici informatii complete nu are. A gresit postul. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi RIP Ilko! Cam ciudat mesajul tau colegule! Poate esti mai clar ca eu si Petar am fost coechipierii lui si eram si cu duba!! Adica ce vrei sa insinuezi?????? nu am absolut nimik cu voi, si nici cu cel care a decedat, sa nu fiu inteles gresit . Am fost dreranjat de niste cuvinte pe aici care le-am enumerat mai sus cu privire la spiritul de echipa. Am participat la un R.R aici la noi, si ni sa impus de catre "cineva" sa avem grija sa nu depasim pe "cineva" anume ca sa nu piarda puncte ca el trebuie sa iasa pe locul 1 , nu altcineva. Iar in ultima zi acel " cineva" o sa duca ATV-ul cu duba aproape de lini de sosire si o sa continuie de acolo cursa. Dupa care citesc aici despre spiritul de echipa si de .........nu am chef sa intru acum in discutii de genul asta pe acest topic. Am tot respectul pentru cei care practica orice tip de sport si de competitii, atata timp cat sunt facute corect si toti avem aceleasi drepturi. @ DAN POPESCU stiu bine despre ce vorbesc si nu am gresit topicul..........asta e si motivul pentru care nu dau nume aici ( ma refer la acei "cineva" ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alin01mm Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Oki . Scuze pentru ca m-am dat la tine. Acum am inteles.Inca o data scuze! Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi Am inteles ce vrei sa spui, e ok. Dar as vrea sa te rog sa ne povestesti clar si concis ce s-a intamplat, poti sa dai inclusiv si nume. Vreau sa te rog sa faci asta pentru mine si alti concurenti sa stim unde sa nu mai punem piciorul. Am fost la multe concursuri si la multe am fost dezamagit din cauza organizatorilor. Vreau sa sortez concursurile si din experienta altora, nu numai din a mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator triple_x30 Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Un coleg bulgar a plecat dintre noi odihneasca-se in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate