Sorin Priboi Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 :hi Bina v-am gasit comunitate 4x4! Ma numesc Sorin Priboi din Craiova, 31 de ani, de profesie economist, lucrez la o tipografie in Craiova si dupa nenumaratele drumuri parcurse prin tara si vazind ca la noi un drum nou devine foarte curind loc de testat excavatoare,tirnacoape, etc, am hotarit sa trec de la masina mica la masina de teren.Am familie am copil mic si incerc sa la imbin pe toate cit mai bine si sa fie toata lumea multumita. Avem in plan si achizitionarea unuei rulote,in viitorul apropiat. slp Am fost cu rulota parintilor mei de citeva ori prin tara si ne-am simtit excelent,dar masina si-a cam dat duhul (motor 1.7 DTI )... Pasiuni si hobby: linistea,aerul curat, rulotismul :) , plimbarile cu masina ( nu am mai mers pe jos pina la coltul strazii cam de mult ) In concluzie am vindut Opelul, acum sunt pieton :grin: ,si vreau sa plec in citeva luni in Spania sa aduc de acolo un Mitsubishi Pajero sport (an 99-2001)motor 2.5 TDi.Sper sa fie varianta optima. Mai multe intrebari am adresez pe parcurs la sect Mitsubishi. Numai bine , Sorin Priboi Craiova Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: De la Opel Astra G la Mitsubishi ! Salutari :h5 Este o masina excelenta! Mai multe detali gasesti aici: viewtopic.php?f=19&t=3935&hilit=sfat+achizitie+platforma&start=45 si viewtopic.php?f=6&t=7228&hilit=pajero+sport+la+service Succes la achizitie si :W in :cl Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: De la Opel Astra G la Mitsubishi ! :ypu Multumesc de urari si promit sa ascult cuminte si sa fiu de folos la rindu-mi cind se poate. :h5 :grin: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate