Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Doresc o recomandare montaj troliu la XJ

cristi 1

Postări Recomandate

Am montat troliul dar mi se pare ca este cam jos adica este exact intre lonjeroane . Peste el o sa vina o bara home made . Cu montajul troliului si cu bara , am lungit masina cu vre-o 20 cm. De inaltat o sa fie cu vre-o 6 cm fata de inaltimea masinii stock. Se va mai inalta putin cu niste anvelope resapate profil simex 31x10,5x15 montate pe jantele originale .

Ce ma sfatuiti ? Sa-l las asa sau sa-l montez in dreptul grilei radiatorului? Are cineva o poza sau o chestie din care sa ma inspir putin?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Doresc o recomandare montaj troliu la XJ

i-a in calcul si varianta urmatoare, bara ti-o faci din profil C sau patrat cu prinderea in longeroane si pe ea pui placa de troliu, dupa care o acoperi cu tabla sa sa aiba o forma si un design calumea.....

merge si asa...dar e cam jos si o sa "rami" cu el...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Maestre,

1.Tabla din care ai facut suportul de troliu e cam subtire ...sa speram ca o sa tina

2.Suportul de troliu se prinde cu suruburi de preferinta cat mai dure (minim 3 pe o parte) de lonjeroane si eventual daca esti pesimist ii mai tragi si o sudura

3.Cauta sa lasi radiatorul cat mai aerisit ...ca o sa ai nevoie de "raceala" cand ii dai cox

4.In locul tau mi-as face o bara tubulara (castigi si la capitolul greutate) sau as termina bara (partea de jos a barii) cu un 45 de grade ptr a castiga unghi de atac

5.As face bara din 3 bucati - mijloc + flapsuri, acestea din urma din tabla mai subtire (multam Luigi!) ptr a nu transfera socurile laterale (cele mai dese) in lonjeroanele masinii care inevitabil se vor rupe

In alta ordine de idei vezi ca sunt niste baietasi pe aici sau pe "dincolo" destul de experimentati in jeep ...gen Marius Lupu sau RaduSpr ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Placa de troliu este de Wrangler si este prinsa in trei suruburi pe fiecare parte in niste profile tip L care sunt prinse de lonjeroane (sudate). Ideea este ca pana luni trebuie sa ma hotarasc daca troliul si bara vor ramane in dreptul lonjeroanelor sau va trebui ridicata mai sus. In privinta racirii nu cred sa fie probleme, radiatorul este nou si nu cred ca il va influenta prea mult troliul pus in fata. Daca il las in pozitia actuala mi-e sa nu ma infig cu botul in vreun mal . Pana acum nu am lovit niciodata cu bara stock si am coborat niste pante f abrupte si am trecut si ceva santuri adanci. Da, ce sa mai zic..... poate are cineva vre-o imagine. Xj-ul lui Radu SPR il stiu de pe net si tot ce am constatat este ca a taiat tot imediat sub radiator . As taia si eu dar mi-e sa nu fac vre-o greseala.

Link spre comentariu

... pai si de ce nu-i dai un telefon? :grin:

Nu am numarul lui de telefon . Deocamdata nu am nici kitul si rotile lui (probabil 35-uri). De aceea daca tai aiurea poate sa iasa prost. Daca ai numarul lui , mi-ar prinde bine. Cel mai bine ar fi sa vad pe viu cum arata, eventual sa fac o poza sa o dau mecanicilor.

Link spre comentariu

am 1 set de bari HD fata si spate....ai PM

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare