Vizitator vetx Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 am un samurai 1.3 injectie din 98,,ce aditiv imi recomandati sa-i bag,,avand in vedere ca are un pic de ulei pierdere.? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: aditiv motor eu personal nu iti recomand nici un aditiv, uleiurile din zilele noastre(ma refer la cele consacrate), au o calitate de exceptie si NU necesita aditivi. Sfatul meu este in caz ca ai pierderi de ulei, sa diagnostichezi cauza pierderii si s o remediezi, schimband piesa(le) cu pricina. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: aditiv motor Nici eu nu-ti recomand vreun aditiv. Retetele uleiurilor performante sunt perfect studiate si echilibrate. Uleiul si anumiti aditivi se transforma in timp, dar exista altii care compenseaza si regleaza acest lucru. Adaugand o substanta care nu stii ce contine, vei schimba acest echilibru obtinut destul de greu. In principiu acesti aditivi contin amelioratori de vascozitate (pe care uleirile bune deja ii au in cantitatea potrivita), iar tu vei schimba comportamentul uleiului dpdv al vascozitatii la cald si la rece. Motoarele sunt concepute sa functioneze cu un ulei aflat in anumiti parametri (exemplu 15w40, 10w40, 5w30..etc si performante API SJ. SL, ACEA A3, B4 etc...), pe care producatorul motorului ii declara. Toti producatorii de ulei se straduiesc sa "confectioneze" un ulei care sa respecte acesti parametri ceruti de motor. Si-acum vrei sa vii cu o zeama, sa strici ce s-au chinuit oamenii aia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: aditiv motor Desi uleiurile sint fabricate initial aditivate , este loc si de mai bine. Problemele apar cind aditivii in care iti pui sperantele nu sint ceea ce spune eticheta , ca o prezentare bombastica si infoiata am folosit si eu de multe ori de credea clientul ca produsul meu e cel mai. Informatiile despre aditivi sint putine, cind sint prea multe se servesc in loc de basme pentru blonde. Producatorul de ulei o sa cheltuie cit mai putin pentru clasa de performanta a produsului.Dupa , se poate interveni dar rezultatul poate fi contrar, sau imperceptibil.De asta as folosi un aditiv produs tot de fabricantul uleiului,dar se intimpla ca nu prea am gasit situatia respectiva. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: aditiv motor cum zicea si roly depisteaza pe unde pierde ulei si nu baga aditivi raspunsul il ai la iulianul iar depistand cauza nu o sa mai ai treaba cu el :h5 bafta Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: aditiv motor Tot asa zic si eu.....repara unde curge ca ii musai si pune un ulei bun si gata...nu prea sunt motoare de turatie mari sa le omori.....cred eu.bafta :h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate