zep Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 am de vopsit un samurai masina e fara acte deci va fi doar pt padure momentan este neagra saptamana ce vine o vopsesc nu stiu ce culoare sau ce combinatie de culori :sr se cauta idei de preferat insotite de poze sau link accept cea mai buna idee si o pun in practica masina nu o pastrez pt mine deci nu o fac camuflaj :ha: nu poate fi mata ca nu prinde la public, de preferat negru in combinatie cu ceva .....ori dungi ori grafica ori flacari ori bebelasi ori melci mi-e egal sa va vad...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei Ma zep eu as face-o negru mat toata fara brizbrizuri sau dungi! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei eu verde de armata si pe usi cum aveau aro cercu ala cu steagu romaniei da rotund 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei negru mat si puntile sau ce se vede sub masina galbene Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei verde mat si doua dungi galbene mat pe lateal Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei Galbena si cu accesorii negre (bare, praguri, jante etc...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei sau Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei sau Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei Sa prinda la public de preferat ar fi ROZUL :ha: la Doamne si VERDE BROTACEL: :ha: la Baeti ; cu decoratiunile se va ocupa viitoarea-rul proprietar :h5 !!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei :hi Daca vrei ceva deosebit, slefuieste toata vopseaua pina ramine tabla "blanc", umezeste-o cu solutie de sulfat de cupru (piatra vinata)- v-a primi instantaneu un strat subtire de oxid (rugina), apoi da-o cu lac incolor sa nu rugineasca mai departe. Daca preferi "decor", pe tabla "blanca" poti sa-ti moi miinile si/sau picioarele in solutia de piatra vinata si sa faci urme de oxid pe tabla. Multi au "laba" de la Jack Wolfskin, tu o sa ai "laba" ta. Si precis nu-s multe masini asa. Va fi unicat. PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei ma bucur ca va implicati deocamdata avem propuneri obisnuite nimic spectaculos ... be more creative.... @gabi te notez la verde roz sau off topic? @patrolator este o solutie ingenioasa insa ma tem ca mult prea coplicata pt mine eu abia invat sa vopsesc si vopsesc o masina pt vandut ma tem ca nu merita asa mult efort oricum pana acum tu zici ceva deosebit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei daca vrei ceva spectaculos comanda un stiker gigant pe toata masina cred ca avem pe forum un coleg care se ocupa cu asa ceva Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei atunci nu mai invat sa vopsesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei aaa deci dvs vreti sa invatati sa vopsiti :bravo Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei masina nu o pastrez pt mine deci nu o fac camuflaj :ha: nu poate fi mata ca nu prinde la public, de preferat negru in combinatie cu ceva .....ori dungi ori grafica ori flacari ori bebelasi ori melci mi-e egal sa va vad...... :ha: :ha: Doar tu ai cerut cava cu melci si bebelusi :h5 noi doar ne dam cu parerea dar decizia este a ta . :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei alb cu negru? Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei spectaculos ar fi MOV! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: concurs de idei @givanel ideea e buna se noteaza :x asta e facuta de un junior de 15 ani..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: concurs de idei Masinuta asta nu are tinuta de hot rod, speed car sau genul asta ca sa se preteze la flacari etc. Incearca ceva clasic sau mergi pe culoare uni si elemente multe cromate (gen monster trucks). Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: concurs de idei Dar de ce nu o lasi asa cum e? Mie imi place asa :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: concurs de idei hai dupa ea iti fac pret bun... o sa pun poze cu ea vopsita sper la sfarsitul saptamanii ... deocamdata am adunat cateva idei de pe net inca odata repet...nu e pt mine ca era deja camuflaj ,nu e pt un cunoscator ca era deja negru mat e pt vanzare deci trebuie sa fie stralucitoare si ''altceva'', e destul de simplu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: concurs de idei za end ' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: concurs de idei sa nu mi spui ca ai vopsit jantele, ele fiind pe masina!? :ha: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: concurs de idei aaaaa am uitat sa mentionez, chiar arata bine masinuta, fffff original, bravo :h5 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate