nan florin Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Stie cineva o metoda de dezlipire a autocolantelor de pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante exista la Kent un spray cu ceva diluant special pentru autocolante eu am avut pe a mea autocolante lipite de 10 ani (si erau de buna calitate) care s-au bagt efectiv in vopsea nu aveai cum sa le dai jos decat cu riscul ca duci si vopseaua cu sprayul ala am reusit in jumatate de ora sa dau jos tot stiti voi cleiul ala de pe actibildele vechi si rovinietele... cu sprayul asta in 2 stergeri ai rezolvat totul, prima data iei grosul si a doua oara ramane absolut curat forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante Soimule, ce-i aia Kent? Ma intereseaza si pe mine, a mea e stikerita de 10 ani, am incercat sa-l dau jos doar ca vrea numa cu vopsea cu tot... Unde gasesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante Sau te ajuti de un feon cu aer cald pentru a nu se rupe materialul si a mai slabi legatura adezivului. Problema mai mare va fi dupa aceea.... Va fi diferenta de nuante la vopsea...Uneori iese la polish cu smirghel de 2500 si abraziv...uneori nu...din pacate. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante de 15 minute caut si nu mai gasesc eu asa stiam ca se numeste firma ...kent... ceva profesional special pentru service uri au ei un produs pe care l-am folosit cu mega succes nu am reusit cu foen deloc substanta aia intra in autocolant, dizolva (ataca) adezivul de la autocolant si inmoaie autocolantul (la mine mai ales pe capota era intarit ca betonul) sa ne ajute cineva care stie firma respectiva stiu ca nu au magazine doar distribitori zonali forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante C&M Jeler sunt distribuitorii Kent pe romania http://cmjeler.ro/ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante cu foen am incercat si eu, nu merge... o sa caut kent-ul ala. Multam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante nici cu smirghel nu am reusit sa le dau jos in totalitate Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante Merge bine cu pistolul de aer cald, daca te grabesti dai jos ai vopseaua . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante Sunt in domeniu si va pot spune exact.Autocolantele originale se dezlipesc foarte greu.Obligatoriu pistol cu aer cald si rabdare pt ca dc autocolantul este vechi se ia in bucati mici si f.imp nu trageti cu forta(incet batraneste).Dupa ce ati dezlipit autocolantul lipiciul se ia cu alcool tehnic(gasiti peste tot in orice peco sau magazine auto) si frecati cu carpe.Puteti folosi si benzina dar nu recomand pt ca matuieste vopseaua.Cu smirghel nu incercati ca munciti mult si sticati tot.Ideal ar fi cu sprei dar va costa cam 60 ron + curierat.Pt cei interesati va las numarul unui distribuitor din Bucuresti cu care lucrez eu:Marius 0724322389 ii spuneti ca ati vb cu Ionel de la galati si va rezolva. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante Cei de la Wutrh mai au un spray special pentru a da jos autocolantele. Stiu ca am cumparat unul, nu am apucat sa il folosesc niciodata pt ca nu l-am mai gasit. A facut picioare din garaj. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Dezlipire autocolante Mai mult ca sigur Sprayul mult rävnit este acelas Spray minune ( intradevär ) care este conceput sä indepärteze resturi de RÄSINÄ de brad chiar vechi si uscate. In mare parte se face reclama cu "anti-räsinä si smoalä" pe etichetä dar de fapt are ca bäzä o gamä foarte largä de aplicatie, ca cel mai bun "dezlipitor" a tuturor lipiciurilor imbätränite de ani si soare. Postez un link mai jos gäsit in grabä doar pt. nume si idee. In Germania se gäseste in orice magazin längä Sprayul de curätat fräne si denumirea germanä este: HARZ- und TEER-Entferner , ceea ce inseamnä : Curätätor de Räsinä si Smoalä! Nu atacä vopseaua masinilor.Räsina de brad, in cazul problemei mele pe capota masini, veche si uscatä, nu am reusit sä o indepärtez decät mecanic sau mult mai usor, cu acest Spray. http://cgi.ebay.de/SONAX-334200-Teerent ... 286.c0.m14 sau de la Liqui Moly http://cgi.ebay.de/Liqui-Moly-Teer-Entf ... 286.c0.m14 sper cä vä ajutä si vouä. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Dezlipire autocolante http://cmjeler.ro/ro/datasheets/30125.pdf acesta este sprayul minune A specially f ormulated solv ent f or penetrating and sof tening adhesiv es and buty l sealers prior to remov al. spune ca si denumire si pe larg.... Applications SRA will penetrate and release most adhesiv es such as double sided tapes used f or general mouldings, number plates, bumper inserts and badges. It can also be used to sof ten buty l ty pe adhesiv es such as windscreen adhesiv es prior to cutting out with either wire or cutting blades. It will act as a lubricant and coolant to windscreen wire, and prolong the lif e of the wire. eu spun ca a fost singurul care ma ajutat sa dau jos colantele care altfel nu se puteau dezlipi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Dezlipire autocolante Este vorba de foenul cu aer cald de lipit prelate...undeva pe la 150gr cad colantele fara sa lase semne ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Dezlipire autocolante Este vorba de foenul cu aer cald de lipit prelate...undeva pe la 150gr cad colantele fara sa lase semne ... Testat de mine. Nu prea functioneaza pe multe din autocolante. Se dezlipeste dar adezivul ramane pe masina. Depinde probabil si de calitatea autocolantului. Un autocolant de calitate cum sunt cele de la ARB, se dau jos mai frumos. Mai jos sunt imagini cu locul unde au fost autocolante date jos cu aer cald. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Dezlipire autocolante Da, asa este ... si in functie de calitatea si vechimea autocolantului! Poti curata locul dupa aia cu o carpa inmuiata in benzina! Si daca ramane semn unde a fost autocolantul ...iei putin polish pe carpi si-o iei la frecat ...sau mai bine pui polishul pe o masina pe polishat! Eu dupa o zi de purtat colantele, am remarcat ca o parte din ele se curatasera de la sine sau de la copaci... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Dezlipire autocolante Cere sfaturi si de la cineva din domeniul publicitatii. Cei care aplica autocolante pe autobuze, autoturisme samd... Sigur au o solutie pentru dezlipire, cu asta se ocupa zilnic! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Dezlipire autocolante Cere sfaturi si de la cineva din domeniul publicitatii. Cei care aplica autocolante pe autobuze, autoturisme samd... Sigur au o solutie pentru dezlipire, cu asta se ocupa zilnic! :g Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate