machine Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Salut, incerc sa-mi cumpar un mitsubishi mk2 si incerc sa aflu cam la ce o sa ma astept la partea de intretinere, cred ca ar trebui sa-i schimb imediat ce l-am cumparat, distributia ca sa previn eventuale neplaceri, asa ca v-as ruga sa-mi spuneti cam la cat ma duce manopera cu piese cu tot si la ce interval se face aceasta operatie, multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: cost schimbat distributie pajero mk2, motor 2,5 tdi Distributia se schimba la 50.000 km. Normal, se schimba mai rar, dar daca iti place pedala de acceleratie, nu strica deloc intervalul asta. Cel mai ieftin pana acuma, am vazut la Geppeto de pe forum, distributie completa la 350 roni (sau ceva de genul). In rest am vazut prin magazine si service-uri, incepand de la 600-700 ron. Manopera, nu ar trebui sa sara de 200 ron, deoarece nu e foarte dificil de schimbat, este loc suficient intre distributie si radiator. In rest, alte costuri de intretinere: -6,5 litri de ulei: cam 200-250 ron -filtru ulei: cam 40 ron -filtru aer: 60 ron -filtru motorina (universal, fara senzor): 25 ron. -placute frana fata (mai ok, "de firma"): 120 ron (remsa), sau 190 ron (textar) -saboti frana spate: 100 ron. Toate aceste lucruri, fara distribuie, se schimba de obicei de 2 ori pe an. In concluzie, intretinerea unui Pajero e mai ieftina decat intretinerea unui Logan :x OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: cost schimbat distributie pajero mk2, motor 2,5 tdi @Klez...omu' cred ca vrea Mk2, nu Mk1...vezi ca-l cam incurci... :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: cost schimbat distributie pajero mk2, motor 2,5 tdi Is aceleasi piese de schimbat, aceeasi bani, aceeasi manopera. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Re: cost schimbat distributie pajero mk2, motor 2,5 tdi cum frate ca eu am discuri pe spate nu saboti :). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Re: cost schimbat distributie pajero mk2, motor 2,5 tdi La Pajero MK ll ai si saboti si discuri pe spate. Frana de mana e pe saboti . i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Re: cost schimbat distributie pajero mk2, motor 2,5 tdi da frana de mana stiu ca este pe saboti ca si eu trebuie sa o fac. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
machine Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Re: cost schimbat distributie pajero mk2, motor 2,5 tdi multumesc frumos baieti, costurile sunt destul de rezonabile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Re: cost schimbat distributie pajero mk2, motor 2,5 tdi Ca si fapt divers, de exemplul filtrul de aer e la fel la mine, la motor de 2.4 td din `83, ca la un pajero din `95, mkII, cu motor de 2.8 tdi :h5 . Asta ori inseamna ca filtrele acelea sunt foarte bune (le-am testat impermeabilitatea si sunt foarteok), ori ca japonezilor le-au fost lene sa faca altul (ceea ce nu prea cred, ca nu-s romani (vezi aro)). OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts