Silviu4x4 Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 15 kg 2,5 cai 50ccm.Tractaredirectä 1136kg, cu scripete 2272kg ,lungimea cablului --- nelimitatä --- ! DAR vänzätorul afirmä cä tracteazä de 4 ori mai repede decät un troliu electric. Nou impachetat si nefolosit dar färä garantie.Pret actual 500€ http://cgi.ebay.de/Portable-Winch-Seilw ... 911.c0.m14 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Troliu 4 timpi Honda in 3 ore pe Ebay :ha: Ai citit manualul ??? http://www.portablewinch.com/documents/ ... 080128.pdf Eu NU :banana Model: PCW5000 Maximum pulling capacity (single line): 1000 kg (2200 lb) Si cand ploua :x bei o bere :bannana Cu stima, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Troliu 4 timpi Honda in 3 ore pe Ebay Daca ii gasesti o aplicatie, poate fi o scula foarte folositoare, am vazut acum 5 ani la Balea Lac un domn care construise ceva asemanator dintr-un motor V 2 in 4 timpi si un reductor de nu stiu ce... si il folosea ca teleschi. Putea sa ridice 5 persoane constant. La vremea respectiva mi s-a parut o super inventie pentru ca tot teleschiul se putea strange ca un cort, avea niste scripeti infipti in zapada, troliul era legat sus de o stanca, si mai erau niste sisteme foarte simple de blocat manerul de care te tineai pe cablu, cablul era fara capat ( era desfacut si impletit la loc pe 30 de metri ). Nu ii vad utilitatea in off-road, dar n-a fost creat degeaba. :) 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Troliu 4 timpi Honda in 3 ore pe Ebay Se poate inchide, sa dat cu 1000€, de räu ce era. Am atras atentia despre el, fiind primul troliu de acest gen pe care il väd.Si singuru existent "NEMANUAL" la 15kg. Cum scrie si mai sus, cä se poate folosi la Skilift, asa mi-a fost si primul meu gänd, dar mä gändeam pt. tras la o casutä de munte färä curent si acces, o sanie cu materiale sau alimente. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Troliu 4 timpi Honda in 3 ore pe Ebay http://cgi.ebay.de/Forstwinde-KBF1000-R ... 286.c0.m14 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Troliu 4 timpi Honda in 3 ore pe Ebay chainsaw winch se gasesc in usa la preturi mult mai bune e de fapt o drujba modificata e ok pt cei care lucreaza in forestier insa toate au in comun greutatea prea mica pe care o pot trage, pt ce am dori noi nu se preteaza.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Troliu 4 timpi Honda in 3 ore pe Ebay Se poate inchide, sa dat cu 1000€, de räu ce era. Am atras atentia despre el, fiind primul troliu de acest gen pe care il väd.Si singuru existent "NEMANUAL" la 15kg. Cum scrie si mai sus, cä se poate folosi la Skilift, asa mi-a fost si primul meu gänd, dar mä gändeam pt. tras la o casutä de munte färä curent si acces, o sanie cu materiale sau alimente. Nu este chiar o noutate, daca vrei iti aduc cu motor de simpson cate vrei ... si desigur mai ieftine si cu garantie ... dar cum faci cu frana la ele??? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Troliu 4 timpi Honda in 3 ore pe Ebay Stoper de cablu , sau eu am pus intodeauna doua stopere , dupa ce intr-o clipa de neatentie mi-a smuls manusa si a stors zeama din ea. Recunosc fara regrete ca m-am pisat in pantaloni, stateam cu piciorul pe coarda facuta gramada .S-a mai intimplat sa se rupa coarda din stoper, cind scapa din falci si se foarfeca. Greutatea nu a fost un impediment , foloseam scripeti cu trei role. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate