pathfinder Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Salut, O intrebare legata de Pathfinder model 2007 : la ce sunt bun grilele de aerisire din portbagaj? Am mers acum cateva zile pe un drum cu foarte mult praf si m-am trezit cu norisori intregi intrand in masina. :P Cu geamurile inchise. In principal cred ca intra prin grile, ma intreb daca e indicat sa le astup. Atasez si doua poze cu grilele. Multumesc pt ajutor! Alex.T. :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 pozele :grin: :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Daca vei mai merge pe drumuri similare, pline de praf, poti sa le acoperi linistit. Pe termen lung, insa nu este recomandat. Gaurile respective, au rolul de a facilita un curent de aer, care sa usuce umezeala aparuta din condens pe fetele interioare ale aripilor spate. Daca le acoperi definitiv, umezeala acumulata acolo, duce la rugina. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 scuze, sunt la primele postari si am mai incurcat butoanele... :P :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Multumesc srevni! :h5 Aveam de gand sa iau cu mine o rola de powertape, asa, pentru orice eventualitate. Acum o voi folosi pt, obturarea grilelor (cand dau de praf). La asfalt le deschid din nou, sa se ventileze si aripile. :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei popescu Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Dupa parerea mea gaurile alea au rolul de a scoate aerul din masina cand trantesti usa. :grin: 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Dupa parerea mea gaurile alea au rolul de a scoate aerul din masina cand trantesti usa. :grin: Corect :bravo In mod normal nu trebuie sa-ti intre praf in masina , doar daca iti lipseste o piesa si anume o grila facuta din cauciuc care doar permite sa iasa aerul nu sa si intre. Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Dupa scurt timp , clapeta de cauciuc nu mai sta cum trebuie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 @ cyo - multumesc de idei! grila care se vede la tine in fotografie se gaseste sub bara de protectie din plastic, corect? o sa incerc sa verific pozitia grilei, cine stie, poate o fi plecat la plimbare :tr incep sa ma atasez de masina din ce in ce mai mult, pe masura ce ii descopar slabiciunile... si sunt doar la primele mii de km... :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 "grila care se vede la tine in fotografie se gaseste sub bara de protectie din plastic, corect?'' :h5 Bara din spate se demonteaza relativ usor , cred ca se merita s-o dai jos sa vezi care e problema. Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Dupa parerea mea gaurile alea au rolul de a scoate aerul din masina cand trantesti usa. :grin: m-am prins; daca le astup, nu voi mai inchide usile decat cu foarte mare grija, incet de tot. altminteri plesnesc geamurile, nu? :ha: :ha: :ha: :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Dupa parerea mea gaurile alea au rolul de a scoate aerul din masina cand trantesti usa. :grin: m-am prins; daca le astup, nu voi mai inchide usile decat cu foarte mare grija, incet de tot. altminteri plesnesc geamurile, nu? :ha: :ha: :ha: Nu , se va deschide capacul de la busonul de motorina. :grin: Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 pune un burete subtire 2cm~ si nu mai intra pic de praf , iar ventilarea nu are de suferit ... ( nu cum am auzit la altii care sufla pe aerisire si se deschid usile ..!!! :ha: ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dok Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Desi am un Pathfinder din aceeasi generatie si l-am tavalit prin mult praf pana acum, nu mi-a intrat niciodata in portbagaj (doar in dinti!) ... ceea ce inseamna ca la tine e ceva in dezordine ...! Sfatul medicului: cauta niste baieti destepti la o reprezentanta Nissan ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 da si tu drumul la o treapta de ventilatie .... adica sa se invarta motorasul ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolly Roger Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 da si tu drumul la o treapta de ventilatie .... adica sa se invarta motorasul ... ...dar mai la maxim, asa... :h5 ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 saptamana viitoare o sa arunc o privire acolo, sub bara de protectie. Voi reveni cu noutati si cu fotografii. Multumesc tuturor pentru idei si pt sprijin! :hi :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 a trecut saptamana si tot n-am ajuns sa vad ce-i acolo... cred ca abia pe la inceputul lui noiembrie o sa am timp sa ma ocup de masina. ce sa-i fac, acum toamna la mine e high season. profesional :grin: :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 Re: Grile aerisire la Pathfinder R51 Incredibil dar adevarat! La mai bine de un an de la deschiderea topicului, ieri am dezlegat si misterul grilei de aerisire!!!:ypu Intr-adevar era o problema la grila de ventilatie montata acolo, pe aripa spate... lipsea cu desavarsire! Nu stiu daca baietii din Spania au uitat de ea la montajul din fabrica, sau daca cineva prin vreun service de la noi a luat-o la pastrare. Cert e ca nu e! Si sa o comand de la Nissan inca nu-mi vine ca e peste un milion. O grila de plastic cu clapete de cauciuc :uameni Stie cineva de vreun parc de dezmembrari unde as putea gasi asa ceva? Momentan problema e rezolvata romaneste, cu power tape peste gaura din aripa. :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts