Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concursul de la CUGIR

misuX90

Postări Recomandate

Re: Concursul de la CUGIR

astea is filmulete in ordine

urcare night bird speciala 1

[youtube:1cb9ycs8]

[/youtube:1cb9ycs8]

urcarea mea pe speciala 1

[youtube:1cb9ycs8]http://www.youtube.com/watch?v=FIZrDiFPczg[/youtube:1cb9ycs8]

urcare night bird speciala 3

http://www.youtube.com/watch?v=Odd0ZhHP3CQ

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Revin cu niste date:

OFF-ROAD CHALLENGE CUGIR, cupa, aflata la a XII-a editie, s-a incheiat. La start au fost inscrise 23 de masini, pe o singura clasa, Open, iar rezultatul este urmatorul:

locul I : Heroiu Dragos - Muntean Andrei - Nissan Patrol GR

locul II : Galea Olimpiu - Furdui Nadia - IMS

locul III : Olariu Iancu - Olariu Alexandru - Mercedes G

Au incheiat competitia 13 masini.

Club 4X4 Cugir multumeste tuturor celor prezenti, in special prietenilor nostri din judetul Hunedoara.

Din punctul nostru de vedere, a fost un eveniment foarte reusit, pe aceasta cale multumesc tuturor celor implicati in buna desfasurare a competitiei.

Din pacate, nu am facut fotografii, eu fiind prins cu alte sarcini, dar rog participantii care au poze sa le posteze ei, pentru a impartasi cu colegii de forum momentele frumoase surprinse.

Ca sa nu deschid topic nou, am postat tot la topicul deschis de Misu X90, chiar daca este la o sectiune diferita, dar daca moderatorii considera ca trebuie mutata la sectiunea "Cluburi de Off-Road din Romania" sau "Competitii" , ii rog sa o faca, asta din respect pentru regula, altfel nu as avea nici o obiectie.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Faina treaba faceti la Cugir in fiecare an. Va felicit si va doresc sa va tina Dumnezeu naravu. :bravo

Sunt convins ca v-ati simtit bine cu totii. Promit ca voi mobiliza gasca din Arad la intalnirile din anii viitori, ...daca ne chemati. :grin:

Si pozele sunt tare faine. :1

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Multumim baietilor pt felul cum ne-au primit si tratat, tot respectu pt organizare...

....sper ca baba din cugir e bine.... nu de alta da constiinta nu-mi da pace... :)

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare