Roberto Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Dupa ce am incercat m-ai multe modele de Hard-Top ne fiind multumit de aspect si functionalitate m-am hotarat sa-mi iau inima in dinti si sa ma apuc eu mesterit.... Iata ce am reusit sa fac cu ale mele doua manute P.S. Nu se acepta critici!!! :grin: Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Frumos lucrat. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Continuarea... Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Felicitari !!! Miroase de la o posta a PASIUNE !!! :1 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" P.S. Nu se acepta critici!!! :grin: pai ce critici eu zic ca ti-a iesit foarte bine :1 :bravo Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Foarte frumos..lucrat,zimi ce suspensii ai pe ea si de unde le-ai luat.m-ar interesa si pe mine :h5 :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" ai transformat frumusete de masina intr-un cotetz..... :h5 referitor la emailu de-l primesti in fiecare luni ce zici? noi si nebanuite succese Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Frumos lucrat, nu avem de ce sa te criticam. Bravo ! Rollcage-ul exterior e sfant, va zic din experienta. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Ce vad eu in poze.... shackle reverse si body lift :) 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Rollcage-ul exterior e sfant, va zic din experienta. a trecut si testul :grin: A se vedea iesirea de la Calugareni ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Frumos lucrat, nu avem de ce sa te criticam. Bravo ! Rollcage-ul exterior e sfant, va zic din experienta. :grin: De ce cred eu ca la Albota ai ajuns la convingerea asta... :grin: Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Foarte frumos..lucrat,zimi ce suspensii ai pe ea si de unde le-ai luat.m-ar interesa si pe mine :h5 :cl Calmini 5" si bodylift de 3" care cat de curand o sa renunt la el Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" SUPERB...vreau si eu niste praguri la fel ca ale tale. Crezi ca ma ajuti daca vin in Bragadiru? cit m-ar costa pragurile + montatul?..da-mi ceva date pe PM!......Multumesc :1 Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Interesant :h5 O gestiune la calcul aproximativ al materialelor si timpul consumat? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" SUPERB...vreau si eu niste praguri facute din bara din spate. Crezi ca ma ajuti daca vin in Bragadiru? cit m-ar costa?..da-mi un pret pe PM! :1 daca mergi azi dupa ele ti le face gratis de ziua ta La Multi Ani :1 scuze de off-topic Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Merci..esti primul de pe aici care imi ureaza La multi ani!....Eu chiar vreau praguri ca ale lui Roberto! :app Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" @asfalttango: aprox. 5 mil si timp de lucru cam 8 ore (la mine astea 8 ore au fost cam intr-o saptamana ca stau foarte prost cu timpul) @scaraoscky: din pacate la mine e pura pasiune nu fac astea pt bani, fac de placere si cand am putin timp liber :). Daca vrei iti recomand Atelierele Harniciei ca se si pricep si au si cu ce sa ti le faca. Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Bravo, mie imi place ce ti-a iesit! Indraznesc, totusi sa intreb: unde vei tine roata/rotile de rezerva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Bravo, mie imi place ce ti-a iesit! Indraznesc, totusi sa intreb: unde vei tine roata/rotile de rezerva? Buna intrebarea.... sunt inca in dubii... ori va veni pe porbagaj or va fi prinsa pe rollcage. Stau in dubii pt. ca mie mi-ar fi placut sa o prind pe rollcage dar 1. as ridica cenru de greutate si 2. nu as mai avea vizibilitate in spate asa ca urmeaza sa-i fac un sistem de prindere pe portbagaj, am testat, incape doar ca iese ca 5 cm in exterior ceea ce nu ma deranjeaza Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Bravo Roberto,abia acum a ajuns Suzukaria pe calea cea dreapta.Ma bucur sa o revad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Roberto, pune doua roti de rezerva, cate una pe fiecare laterala, ca la vapoare, in caz ca veveritei i se face iar somnic. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Pe portbagaj pe usa sau sus?? Iti trim niste poze pt inspiratie, dar mai dureaza pana le micsorez.. Critici tot nu vrei, nu?? In prima poza o sa fie un model de rollcage pe care il vroiam pt "fosta"... poate mai poti sa maresti fereastra, mai ales daca e din plexi. Ca si critica.. nu stiu.. am inteles ca ai mai pus-o pe stergatoare.. :P Eu optam pt un rollcage care sa protejeze si caroseria.. cel putin modelul ala de rollcage din primele poze m-a dat gata.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Pe portbagaj pe usa sau sus?? Iti trim niste poze pt inspiratie, dar mai dureaza pana le micsorez.. Critici tot nu vrei, nu?? In prima poza o sa fie un model de rollcage pe care il vroiam pt "fosta"... Glumeam.. Criticile bune sunt constructive. :h5 Pe portbagaj sus nu pe usa ca nu rezista. Sar'na pt. poze...le astept! Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Glumeam.. Criticile bune sunt constructive. :h5 Pe portbagaj sus nu pe usa ca nu rezista Nu e adevarat. Eu nu aveam nici o intaritura sub tabla de Al si ma urcam pe ea. Era prinsa doar de aripi cu suruburi si atat.. Am 75 kg deci poate sa tina lejer o roata de rezerva.. Uite o poza cu "fosta" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Dap... rollcage-ul arata demential.... cred ca mi-ai dat de lucru... ma refeream ca nu rezista usa si o sa pun roata sus pe portbagaj... de virgulele astea mereu creeaza ne-ntelegeri... Apropo de fosta... am vazut cu o zi mai tarziu postu ca altfel era a mea.... dar.... s-o stapaneasca sanatos noul proprietar si sa se bucure de ea ca e super masinuta Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate