doctoru Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Micul mestesugar" Dap... rollcage-ul arata demential.... cred ca mi-ai dat de lucru... ma refeream ca nu rezista usa si o sa pun roata sus pe portbagaj... de virgulele astea mereu creeaza ne-ntelegeri... Da :ha: , acum m-am prins si eu de virgula aia.. Eu zic ca esti intr-adevar un "mic mestesugar" si daca vrei cu adevarat acel rollcage, il poti face.. macar stii ca ti-ai protejat toata masina.. Daca vrei mai trim ceva poze.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: "Micul mestesugar" @asfalttango: aprox. 5 mil si timp de lucru cam 8 ore (la mine astea 8 ore au fost cam intr-o saptamana ca stau foarte prost cu timpul) @scaraoscky: din pacate la mine e pura pasiune nu fac astea pt bani, fac de placere si cand am putin timp liber :). Daca vrei iti recomand Atelierele Harniciei ca se si pricep si au si cu ce sa ti le faca. imi dai te rog adresa Atelierului pe privat? Multumesc Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate