soimu Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 un 9500 de la horn problema e ca al meu alternator e de 35a e de dacie...cica asa e normal sa fie o sa incerc sa-l schimb dar pana atunci ce spuneti, va merge troliul cat de cat la caz de nevoie sau nici sa nu incerc inca ceva daca pun inca un alternator si o baterie doar pt trolu (alternator tot de 35 A) credti ca atunci va face fata? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Nu e o solutie. Pune un alternator mai mare, iar bateriile pune-le in paralel, ca la ARO 24. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate