Bestia Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 :h5 Harry are nevoie de MRL-uri pentru ''cazan'' si vreau sa stiu daca i le pot da pe ale mele :h5 de pe un Terrano 2,7 TD care il dezmembrez. Multumim anticipat pentru lamuriri :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: MRL Terrano pe Patrol 3.3D Pai eu as face in felul urmator : au aia de la AVM pe site o lista cu marcile /modelele de masina pe care fabrica MRL-uri. La fiecare au si cate un cod/nr intern AVM. Daca numerele de la 'Trol corespund cu cele de la Terano (ceea ce nu prea cred) atunci poate merge. later edit: Apropo, planetara/capetele de planetara difera, banuiesc ca difera si numarul de caneluri (splines) asa ca slabe sperante... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: MRL Terrano pe Patrol 3.3D Detalii: http://www.avm.com.br/products4.htm :h5 Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: MRL Terrano pe Patrol 3.3D 27 la 29 :h5 cand m-a sunat Harribo era tarziu ca imediat desfaceam si vedeam cati dinti are Multumesc pentru lamuriri, Harry cu parere de rau nu te pot ajuta :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: MRL Terrano pe Patrol 3.3D bineinteles ca NU se potrivesc ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: MRL Terrano pe Patrol 3.3D se poate inchide. Multumesc din nou :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate