ionutzt Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Voi incepe un nou topic aici cu poiectul actual la care lucrez, 1988 lwb samurai. Am luat masina de curand intr-o stare nu tocmai buna. La achizitie masina arata asa: :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 in prima faza am deblocat etrierele fata, inlocuit placutze, deblocat cilindrii spate , aerisit, rezultat, avem frane :D . Am inlocuit pompa de apa si un rulment spate pentru a nu mai pierde ulei, si masina este functionala. Pana cand va intra la vopsitorie, am inlocuita rama parbriz fata care este o mirare pentru mine cum mai statea pe masina: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Bravo ! ... spor la treaba si sa o vedem cat mai curand "pusa la munca" :D ... dar trebuie sa ii dai si un nume, parerea mea ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Maaina a primit un set de jante Borbet 15x7 si un set de gume 29'. Gumele au intrat spre mirarea mea fara modificari, am taiat doar pragurile si bara. Si daca tot merg cu fieru prin oras, o ora de munca si ceva vopsea negru mat au facut cotetzu sa arate mai acatarii. Va voi tine la curent cu evolutia proiectului. In cam o saptamana o sa vina restul de piese, si probabil va intra la vopsit si reorganizat :lol: Asa arata acum 8) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 spor la treaba!! haios model! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Sa-ti iasa cum iti place..... :grin: Oresti vad ca nu prea a avut grija de el :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 spor la treaba urmarim topicul cu atentie si interes :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 O sa iasa f misto,o sa-i taiem spatele,o scurtam cu jumatate de metru,o punem pe 31...... Ionut stie ce vrea sa faca :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2007 nu o scurtam chiar juam de metru...dar mai vedem intre timp am fost plecat cu ceva munca prin ramnicu sarat, un motiv bun de a testa Marele Cotetz Alb. La prima impresie mi se pare greu. pe placutza apar 1400 kg ceea ce inseamna cu aproape 450 kg mai mult ca un samurake mic. masinii ii lipseste nebunia aia a samuraiului.....si mie, deocamdata. Viceverssa este ca e muuult mai asezata citeste terenu complet altfel, din cauza distantei mai lunig intre axe si bineinteles a greutatii. e altfel. oricum lovesc cu popoul ala peste tot. am rupt bara deja de 2 ori. trebuie facut ceva neaparat in sensu asta. :grin: cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2007 asaaa. dupa ce am flexat eu asa. am rupt foile de arc de pe spate ambele. se pare ca cine le-a montat nu a mai pus foaia de suprasarcina si ca rezultat.....m am saturat de foi. am un plan de a renunta la ele dar mai vedem. intre timp au venit o parte din piese :grin: bucse poly de la trail tough ring& pinion raport 4.57:1 - Yukon gears Master overhaull kit- complet pentru puntea spate care uruie ingrozitor Blocant spate powertrax-100% positive locker acu ne mai trebe si timp.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 blocantul ala spate nu mere si la jimny? cum ar fi fata de arb (mai ales la pret, ca arb e 1200 euroi!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2007 blocantul ala spate nu mere si la jimny? cum ar fi fata de arb (mai ales la pret, ca arb e 1200 euroi!) nu. plus ca daca se poate, si eu as opta ptr ARB, asta merge blocat tot timpu si pe sosea ....mai ales iarna :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: TheLongSam update :grin: s-au facut ceva lucrari de tinichigerie si vopsea.... am montat un reductor de 410 cu 12% overall reduction sub capota am montat un motor pe un Swift 1.3 16valve OHC , cu injectie multipunct -acelasi care e pe primele modele de JImny/ sau ultimele de Samurai- e un mic suspension lift, cam 5 cm cu foi stock si amotizoare OME pe fata si ProComp pe spate gume 30*9.5*15 pe jante 15*7 cu flanse de 32mm in viitor planuiesc in continuare 33*12.5*15 dar va mai dura un pic.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: TheLongSam samuraiul asta nu cumva a fost la Oasa???parca imi e cunoscut. acolo era unu cu motor de swift 1.3. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: TheLongSam chiar el :h5 si cu mine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: TheLongSam Cum simti avantajele sau dezavantajele fata de Jimmy, mai ales acum in noua cofig.? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: TheLongSam He he he...te-ai intors la prima dragoste... Ce ai mai facut cu Jimny-ul ? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: TheLongSam JImny-ul sta frumos in curte cu botul pe labutze asteptand sa ii pun noile punti. Intamplator am posibilitatea de a lua o punte de jimny chiar acum, dar as vrea sa trec pe cele de Toyota pana la inceperea noului an competitional. Fatza de Jimny - momentan am mai multa putere- de fapt nu putere cat reductii - cu Jimny abia tragea 30-urile iar cu Marele Alb nici nu le simt. Imi place in pante si urcari ampatamentul mai mare cu aproape 15cm al Samuraiului, chiar ma gandesc sa il mai maresc si la Jimny cand voi monta noile punti. Mai imi place spatiul din spate care e enorm si foarte util pe timp de iarna...E un pic rigid Samuraiul (bine nu asa ca un Samurai scurt) dar e ok in teren mai ales ca las gumele pe la 1 1.2 atm. Oricum nu se pot compara suspensiile de la Jimny cu cele de pe LongSam. punct Per total mi-a placut sa mai merg si cu Samuraiul si il voi lua la o plimbare si de sarbatori. La anu sper sa il sui pe 33-uri. Am vorbit cu ZUZ sa iau puntile de pe Vitara lui cand le vom da jos. Solutia ar fi; punte de Samurai pe fatza cu grup de Vitara raport 5.12 si SPOA cu missing link si foi de spate+ distantiere de 5 cm la roti, iar pe spate punte de vitara cu elicoidale, tendoane mai lungi si A-frame, raport 5.12. Ma gandesc sa il fac usor usor o masina pentru iarna si zapada pe Marele Cotezt Alb.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: TheLongSam Frumos...cum e motorul de Swift 1.3 16 valve fata de cel clasic de SJ 413 ? Si inca ceva...e o diferenta mare intre Swift 1.3 8 valve si Swift 1,3 16 valve? Am vazut la cineva in Cluj un motor de Swift 1.3 GTI....si tot acolo imi sta capul... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: TheLongSam Motorul de GTI e ce trebuie :grin: . Merge pe cutie fara modificari ca si asta si mai important este cu 16valve dar cu 2 axe cu came. Are cuplu tot sus pe la 4500 dar scoate 103cp. E un motor de turatie care i se potriveste Samuraiului. Sorin are la fel pe campioana lui - adica primul lui Sam- si merge foarte misto. Am mers si eu cu e si e OK. Deci recomand :grin: . Atentie ca iti trebuie si calculatorul, instalatia, o pompa de benzima mai puternica, ceva modificari la caroserie, evacuare, dar se face :h5 Lter edit: nu e GTI daca e cu 8valve Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: TheLongSam Am vazut motorul live mergand....si m-a impresionat. Acum ramane de vazut...am auzit si eu ca ar fi varianta cea mai cea, dar deocamdata am depasit rau orice limita. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate